| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Mam już tego dość.
Autor Wiadomość
Daryjka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 23 Lis, 2007 15:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Holly tak samo jak ty jestem BARDZO nieśmiała i nie potrafię się bronić. Dlatego oni to wykorzystują...
Cornelia, nie mam możliwości zmienienia szkoły.
Schaunri muszę chyba się wziąść za siebie i jakoś temu zaradzić...Dziękuje.

Dziękuje. Smile

Numer Gadu-Gadu
11122143
mała 13 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pią 23 Lis, 2007 17:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Holly - znam te sytuacje ze swoich przezyć. tylko do wysmiewania to ja juz sie przyzwyczaiłam i nie reaguję - ale czesto poi szkole (mieszkam na wsi) jak wracaliśmy to mnie zaczepaili, zime ciągle leżałam w sniegu (teraz znowu bedzie zima i boje sie o swoją dupę ) . jestem dopiero w 2gim więc jeszcze 1,5 roku przede mną tej udreki. chociaż w tym roku jest w miare ok - najgorzej było w 6 klasie...

i jeszcze jedno - w liceum ludzie sa dojrzalsi niz w gimnazjum - taaa 3gim a 1lic to moim zdaniem zadna różnica...

Buziaki dla nieszczęśliwych... :* :*
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4265272
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Pią 23 Lis, 2007 18:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mała 13 napisał/a:
i jeszcze jedno - w liceum ludzie sa dojrzalsi niz w gimnazjum - taaa 3gim a 1lic to moim zdaniem zadna różnica...

Jeśli w gimnazjum masz w klasie ludzi, którzy w większości pójdą do zawodówki / technikum, to różnica po przejściu do liceum jest znaczna Smile

Holly Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pią 23 Lis, 2007 19:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie wiem jak jest w technikum i zawodówce. Mówię o liceum. Różnica jest kolosalna. W pierwszych dniach byłam w szoku. Na korytarzach, spokój nikt nikogo nie wyśmiewa. Człowiek może ubrać się jak chce, nawet pomalować włosy na niebiesko, a i tak nikt go nie wyśmieje, bo ludzie się tam szanują i naprawde nie zdażają się takie sytuacje. Oczywiście moi dręczyciele poszli do zawodówki i technikum. Myślę więc, że tacy psychiczni idioci wybierają inną szkołę.

nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 24 Lis, 2007 13:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Trafiłaś na dobre liceum Wink
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 24 Lis, 2007 16:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Natalie - To znaczy że nie wiesz co to stręczycielstwo : )
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 24 Lis, 2007 16:54   

Hm.. z jedną sytuacją sobie poradziłam w pewien sposób... To było w 3 kl. gimnazjum. Potem już po wszystkim zaczęły mnie przepraszać, ryczeć, ale było już za późno. Cztery techniawki na mnie Smile Jak sytuacja wymaga reakcji, to robię co trzeba, nie dam sobie obrabiać [cenzura].

Chodziłam z taka jedną do gimnazjum. Nieźle po niej jechali. "Świński ryj" i inne. Całe gimnazjum, teraz kolejna szkoła.. co się dziwić - zawodówka. Ma przesrane. Poza szkołą ma podobnie, chyba jeszcze gorzej... Nie wspomnę już o pewnej sytuacji, przy której byłam. I tekst: "Natalia, masz chusteczkę i zetrzyj mi mele, proszęęę!!" xD Ale to wszystko nie tylko za sam wygląd, ale za maniany jakie odwalała...
Powrót do góry
Zaczarowana Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 03 Gru, 2007 17:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ignoruj wszytkich, chódz z głową do góry, aż wreszcie znudzi im sie naśmiewanie się z Ciebie Smile
Powrót do góry
mała 13 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pią 14 Gru, 2007 11:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

łatwotak mówić... to naprawdę rusza....

Buziaki dla nieszczęśliwych... :* :*
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4265272
lizak Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 24 Lip, 2008 10:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mnie też dręczyli , dręczą i będą dręczyć ! wszystko w mojej szkole było ok. miałam dużo przyjaciół wszyscy byli mili po prostu nie mogłam wyobrazić sobie lepszej szkoły niż ta . dopiero przyszła nie jaka Urszula Szymańska i wszystko zepsuła w klasie zaczęły się obgadywania a wychowawczyni była tylko po jej stronie bo jej mamusia dawała jej czekoladki . jeśli jesteś na pierwszym roku i sytuacja się skomplikuje . radziła bym , żebyś
ZGŁOSIŁA SIĘ DO OCHRONY PRAW UCZNIA W TAKIEJ SYTUACJI .
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu