Wysłany: Pią 12 Wrz, 2008 14:58 GIGANT PROBLEM POMOCY!!
Witam!
Mam prawie 17 lat i mam 170 cm wzrostu, i jestem troche niedojrzaly jak na swoj wiek, brak mutacji glosu, itp itd, dopiero rosna mi wlosy lonowe, ile jeszcze potrwa zanim przejde mutacje glosu? i jesli mozecie powiedzcie krok po kroku jak przebiega cale dojrzewanie i np jaki odstep czasu jest miedzy rosnieciem wlosow lonowych a mutacja?? Brardzo mi zalezy na mutacji, koledzy akceptuja mnie takiego jaki jestem , ale z laskami wiecie jak jest nikt nie chce dzieciaczka... ODP
[ Dodano: Pią 12 Wrz, 2008 14:00 ]
aha i jak dlugo rosnie penis?
[ Dodano: Pią 12 Wrz, 2008 14:07 ]
aha i jeszcze sobie przypomnialem ze bola mnie sutki, co to znaczy??
Wysłany: Pią 12 Wrz, 2008 15:45
Jak bardzo jedno od drugiego czasowo jest oddzielone to Ci nie powiem, bo szczerze powiedziawszy po prostu nie pamiętam : )
Moge jedynie powiedzieć że to kwestia zapewne kilku lat, nie dłużej - Jeśli jednak gdzieś tak do 20-go roku życia mutacji nie przejdziesz, to przejdź się do lekarza.
Jeśli chodzi o penisa - Również nie mam zielonego pojęcia, ale pewnie przez cały okres dojrzewania - tak jak reszta organizmu.
Ból w okolicy sutków jest zwyczajny w okresie dojrzewania - dojrzewasz, tyle to znaczy : )