| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
;// pomozcie !
Autor Wiadomość
Agniesienka Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 12 Wrz, 2008 21:12   ;// pomozcie ! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam 13 prawie 14 lat a jeszce praiwe w ogółe nie mam piersi
Moje koleżanki sa juz tak wyrośnięte a ja nie ..

Numer Gadu-Gadu
8819703
Mateusz246 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pią 12 Wrz, 2008 21:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jestem chłopakiem ale ci odpowiem bo juz duzo czytałem na tym forum napewno jestes szczupła i to zalerzy od organizmu;/
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Berenger Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sob 13 Wrz, 2008 02:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

poza tym zdaje się część dziewczyn dojrzewa wcześniej a część później? prawidłowe odchylenie od normy
Powrót do góry

PostWysłany: Sob 13 Wrz, 2008 21:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale mnie pocieszyliście ;// Sad Sad

Numer Gadu-Gadu
8819703
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 13 Wrz, 2008 21:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chłopcy Ci tylko powiedzieli jak to wygląda : ) No, troszkę się pomylili, więc pozwolę sobie sprostować : )

Na wielkość piersi wpływa bardzo wiele czynników : ) Kwestia dojrzewania tak naprawdę nie jest tu najważniejszą z nich, bardzo ważne są za to uwarunkowania genetyczne.

Tak więc możesz jeszcze mieć największe piersi w szkole, ale również możesz być "płaściutka" do końca życia. Wszystko zależy.

A tak kilka słów ode mnie - Kobiece piersi i podejście kobiet do nich to ewenement. Mężczyźni tak naprawdę nie zwaracają tak wielkiej uwagi na piersi partnerki, niż Ona sama. Uspokój się - będą, to będą, nie będzie, to nie będzie, żadna tragedia : )
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 14 Wrz, 2008 12:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dzięki Smile

Numer Gadu-Gadu
8819703
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 14 Wrz, 2008 12:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri, a powiedz mi, że faceci nie przeżywają za bardzo wielkości swoich penisów..
Powrót do góry
Berenger Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Nie 14 Wrz, 2008 13:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm, to chyba stereotyp wyniesiony z filmów dla dorosłych, że najlepiej jak jest duży i kazdy chciałby takiego mieć Wink ale ponoć krótszy ociera o ścianki boczne pochwy, które są bardziej unerwione co daje większą przyjemność kobiecie? w jakiejś gazecie pisało Wink ja tam swoim się nie przejmuję Razz
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 14 Wrz, 2008 15:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pewnie masz na to jeszcze czas ;p
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 14 Wrz, 2008 16:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty - A to tylko i wyłącznie stereotyp. W swoim czasie z wszelkich rozmów moich z płcią piękną jasno wynikało że kiedy mężczyźni czasem w zaciszu swojego domku spojrzą przed lustrem i stwierdzą "Ależ On wielki, nie dziwota że się jej podobam", tak kobiety wolą w towarzystwie koleżanek porównywac, patrzeć, podglądać, wychwalac i tak dalej.

W gronie mężczyzn nie usłyszysz żartów na temat wielkości penisa.
W gronie kobiet zawsze któraś rzuci dowcipem na temat wielkości piersi koleżanki obok. ZAWSZE : )
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 14 Wrz, 2008 20:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Co nie zmienia faktu, że jednak jest to często poruszany temat w okresie dojrzewania (co chwile piszą jakieś małolaty, że mają małe piersi czy penisy :d). A jawność.. no fakt, dziewczyny są chyba bardziej w tych sprawach otwarte, z drugiej strony, która ma duże, a która małe widać u facetów nie, więc może stąd częstotliwość poruszania tego tematu. Zresztą.. dla facetów rozmawianie o penisach to chyba takie gejowskie, czyż nie?
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 14 Wrz, 2008 21:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ależ oczywiście że gejowskie. Mężczyźni są bardzo uczuleni na jakiekolwiek nietypowe dla heteroseksualistów zachowania. Kobiety nie, pewnie po części też z tego wynika taka otwartość : )
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu