| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Sama juz nie wiem
Autor Wiadomość
misia_508 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 09 Wrz, 2008 16:39   Sama juz nie wiem Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wienc tak poznalismy sie z takim chłopakiem przjedzał do mnie i przywoził czekoladki i juz wiencej nie przyjedza sie nie odzywa nie ma komu ma gg ale nie odpisuje co ja mam robic zalezy mi na nim i to juz kolejny przypadek gdy chłopak złamał mi serce co ja mam robic chyba go kocham napisałam do niego ze zalezy mi na nim i jeszcze kilka zeczy ale on jest na gg i nie odpisuje jego siorka to moja dobra kumpela ja mam 14 lat a on jest o rok starszy co ja mam o tym myslec wotpie ze sie odezwie juz sama nie wiem co mam myslec

*Sorki za błędy
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1408872
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 09 Wrz, 2008 18:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tego nie da się po prostu czytać, pisz po polsku, pamiętaj o polskich znakach, znakach interpunkcyjnych i zasadach ortografii.
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 09 Wrz, 2008 18:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty - Ale przynajmniej przeprosiła : )

misia - W sumie po jako-takim przeczytaniu tego nadal nie wiem o co chodzi : ) On się nie odzywa, masz 14 lat, znasz jego siostrę... Idź do niego do domu : )?
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 09 Wrz, 2008 19:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dobra wybaczam, ale mało to zrozumiałe, może jakaś interpunkcja pozwoliła by zrozumieć coś więcej :d
Powrót do góry

PostWysłany: Sob 13 Wrz, 2008 14:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

TAK ROBIE STRASZNE BĘŁDY SIE ZPIESZYŁAM PISZAC TO BO MUSIŁAM ZEJSC Z KOMPUTERA WIENC TAK JEDNYMI SŁOWY KOCHAM GO ON SIE NIE ODZYWA .Zrobił mi nadzeje i poprostu zwiał i nie moge isc do domu co ja mu powiem ze go kocham wotpie ze cos to da
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1408872
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 13 Wrz, 2008 15:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wierz mi że z chęcią bym Ci pomógł, ale niestety nie mam żadnej możliwości, gdyż nie mam zielonego pojęcia o co chodzi : ) Olał Cię, ok, to też go olej...?
Powrót do góry
katien205 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 16 Wrz, 2008 07:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri - To nie jest takie łatwe jak Ci się wydaje !!! Kiedyś się wogóle zakochałaś, albo zauroczyłeś ? ! To jest straszny ból, gdy osoba, która dała Ci nadziele i, którą kochasz daje Ci kosza i Cie olewa !

misia_508 - To nie jest dobry materiał na faceta .! Pomyśl, że kiedyś napewno spotkasz tego jedynego !! On pokocha Ciebie, a ty jego Very Happy I tego się trzymaj Wink A narazie zajmij się nauką. Przyjdzie czas na miłość Wink Nie można robić niczego na siłę ! A tym bardziej szukać miłości i chłopaka / dziewczyny. To do niczego nie dojdzie i zapewne ponad połowa takich związków rozpada się. Na wszystko przyjdzie czas ! Więc nie szukaj, ten jedyny sam się znajdzie Wink I jeszcze jedno ... Jeśli koleś zrobił coś takiego to nie jest Ciebie wart ! Może wkońcu to zrozumiał ? Myślałaś nad tym ? Smile Mam nadzieje, że pomogłam Smile Pozdrawiam i powodzenia :*
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
11549395
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 16 Wrz, 2008 14:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

katien - Spokojnie, spokojnie, nie denerwuj się, oddychaj.
I nie rób tak idiotycznego podziału na miłość i zauroczenie, proszę...

Co do wątku to nie mam nic więcej do powiedzenia (bo stwierdzam że autorka nie bardzo potrafi wyjaśnić o co tak naprawdę chodzi), prócz tego że:

A narazie zajmij się nauką.

to idiotyzm. Młodzież powinna się bawić, a nie uczyć.
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Wto 16 Wrz, 2008 18:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Młodzież powinna się bawić, a nie uczyć.

Zdaje się, że za przymusową edukacją byłeś biggrin

A od zabawy ludzie chorują Rolling Eyes

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 16 Wrz, 2008 20:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jaką przymusową edukacją?
Powrót do góry

PostWysłany: Sob 20 Wrz, 2008 12:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie mam ochoty wcale na nauke ja go kocham. byłam u jego siorki.
Jak go zobacyzłąm zapytałam sie dlaczego sie nie odzywał a on mi wyjasnił. puznije zabrał mnie na przjaszczke Skuterem i gadalismy sobie..........
Wczoraj sie dowiedziałąm ze sie wyprowadzaj do miasta na zime czyli bedziemy mieszkac 16 km od siebie on nie wie ze ja go kocham zamwiezam mu to powiedziec ale jak to zrobic
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1408872
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 20 Wrz, 2008 14:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Stanąć przed nim, otworzyć usta i powiedzieć "Kocham Cię". Łatwiejsze niż się wydaje : )
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu