| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Problem z dziewczynami
Autor Wiadomość
Grot Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 2008 14:00   Problem z dziewczynami Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam 15 lat. Mój problem polega na tym, że chorobliwie wstydzę się dziewczyn. Nigdy z nimi nie rozmawiam, a gdy tylko któraś koło mnie przejdzie, zaraz wzbudza we mnie zaniepokojenie. Może to efekt dojżewania. Nawet nie wyobrażam sobie stałego związku w przyszłści. Co mam robić?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 2008 14:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Teraz sobie nie wyobrażasz, z czasem sobie wyobrazisz : )

Zrozum że to zwyczajni ludzie, może i nie tak inteligentni jak my, ale wciąż ludzie : )

Cięzko Ci nawet coś doradzić - po prostu przejdzie z czasem ; )
Powrót do góry
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Nie 21 Wrz, 2008 18:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Spróbuj gadać z dziewczynami z klasy o jakichś bzdurach, np. spytaj się czy pożyczy ci długopis, bo zapomniałeś itp., albo czy jest jutro jakiś sprawdzian, czy jest coś zadane. Takie niby pytasz o szkołę, a tak naprawdę "trenujesz" xD
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Burakm Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 2008 18:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Problemy z dziewczynami zawsze były i zawsze będą. Moim zdaniem nie ma sensu pożyczanie długopisu pod pretekstem "trenowania", jeśli za często będziesz zapominać długopis to dziewczyna może pomyśleć, że jesteś jakiś niezorganizowany albo co gorsza niedorozwinięty xD
Moja rada: napisz do jakiejś dziewczyny na gg w swoim lub trochę starszym wieku i łam na niej lody. Będziesz anonimowy, więc niczego nie będziesz musiał się obawiać. To może dać trochę pewności siebie, a potem spróbuj porozmawiać z dziewczynami z klasy. A co do stałego związku to nim się obejrzysz, a już będziesz miał kochającą żoną i szóstkę dzieci xD (albo będziesz płacił alimenty)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 2008 20:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A co go obchodzą dziewczyny z klasy, może wyjść na niezorganizowanego. Chyba, że się zakochał w niej...
Ej, ale rada, gadanie na gg... Na gg to każdy może... Mu chodzi o to, że się "boi" na żywo.
Powrót do góry
Burakm Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 2008 20:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Na gg to się przełamie ogólnie, co do rozmowy z dziewczynami, bo z tego co pisze to wychodzi, że on w ogóle z nimi nie rozmawia. Jak pozna umysł kobiety przez gg będzie wiedział jak zachować się w realu, a to niełatwa sztuka ;p Przynajmniej będzie miał ogólną teorie zaliczoną. To naprawdę pomaga. Znam parę osób, którzy tak robili i już dziś są w stałych związkach.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 2008 21:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Och, proszę - mamy tu ogromny problem z ludźmi którzy na gg są Mister America, a w rzeczywistości mają binokle na trzy centymetry i problemy z potencją. Darujmy sobie gg. Ludzie na gg to nie ludzie, tylko rzędy literek.

I to w ogóle nie pomaga. Potem się pojawiają chodzące kwiatki pytające w wieku 20 lat kobiety przez gg czy chce z nimi chodzić.
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 2008 23:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri - to brzmi mądrze. Powiem więcej, to jest mądre!

Chociaż teraz w modzie chyba będzie pytanie o chodzenie poprzez NK Mr. Green

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 23 Wrz, 2008 06:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Taaaa... Czekaj, czekaj, jakaś znajoma mi dziewoja otrzymywała już na NK tonę "prezentów" od nieznajomych w postaci jakichś ikonek : )
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 23 Wrz, 2008 16:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dostanie 'bukiet róż' na NK i już jest Twoja xD
Powrót do góry
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Wto 23 Wrz, 2008 18:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przesadzacie trochę... przecież mu nie chodziło o to, żeby kogoś podrywać przez internet, a tym bardziej prosić o chodzenie Rolling Eyes Chodziło jedynie o to, żeby zobaczyć jak to jest rozmawiać z dziewczynami i się do nich przełamać -_- Według mnie to jest jakieś rozwiązanii tym bardziej, że Burakm napisał, iż jego znajomy miał podobny problem i mu to pomogło.

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5234610
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 24 Wrz, 2008 07:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale przez ineternet to nie jest żadna rozmowa z dziewczyną. Nic nie daje, niczego nie uczy, a tylko chłopak może gorzej na tym wyjść.

Jeśli napisał że jego koledze pomogło, to głupoty napisał i już.

Jest tylko jedna metoda na takie problemy - A że chłopak ma już 15 lat, to spokojnie mógłby tak zrobić. Upatrzyć sobie jakąś dziewoję, postawnowić Ją zdobyć i pracować, pracować i jeszcze raz pracować. A to zaprosić do kina, a to bla bla bla - Tylko tak można zdobyć nieco pewności siebie. Ale gg? Proszę was.
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu