Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sro 14 Lis, 2007 19:13
Do podstawówki, liceum wystarcza licencjat, do tego potrzebne zajęcia pedagogiczne, nie może sobie ktoś po liceum, bo ma CAE pójść uczyć angielskiego, potrzebne są jeszcze inne kwalifikacje.
Proszę już nic mi nie mówić o anglistkach, bo pisanie wypracowań w czasie gdy powinienem już spać (to w sumie moja wina, że źle organizuję sobie czas ) zaczyna mnie jakoś tak wkurzać czy coś.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Znam to skądś xDD Moim kumplom np. z klasy ślinka leci na widok nawet 'praktykantki'. A do szkoły przyszła nowa nauczycielka j.angielskiego i wyglądem nie różni się od Mandaryny, a zdrowiem psychicznym od Dody Jest głupia jak but .! Jak nie bardziej .. A nie wiem co kolesie w niej widzą .?