Może przesadziłam, ale ona nawet ładna nie jest Czyżby to chłopaków podnicało ? A na przerwie i na gg nie ma innych tematów tylko : "Kaśka, widziałaś jak ona dzisiaj ślicznie wygląda I nawet na mnie spojrzała xDD" A ja na to,że krzywo spojrzała xP
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Chłopcze, co jak co ale nauczycielki to ja bym sobie na żonę nie wybrała, gdybym była na Twoim miejscu Po pierwsze ona na pewno ma już męża, a ty jesteś za młody, a nawet jak nie ma to nie powinienneś mieszać się do jej życia Zajmuj się nauką a nie nauczycielkami
_________________ 'Lean on each other's strenghts; forgive each other's weaknesses.'
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pon 13 Paź, 2008 12:10
A tam, teraz skończyć studia nie jest trudno ;p Pootwierało się prywatnych szkół, na których połowie poziom jest żenujący, a zdajesz za kasę.. Angielski popularny jest, więc sporo tego. Myślę, że i głupiej osobie by się udało ;p