Poza tym możesz iść do lekarza, On Ci doradzi, albo - co radzę Ja - Wieczorami walnąć się wannie gorącej wody i po prostu ćwiczyć ściągając skórkę, zaciągając, ściągając i tak dalej. Jeśli przez powiedzmy - tydzień - to nie pomoże, to będziesz musiał się udać do lekarza.
Poza tym możesz iść do lekarza, On Ci doradzi, albo - co radzę Ja - Wieczorami walnąć się wannie gorącej wody i po prostu ćwiczyć ściągając skórkę, zaciągając, ściągając i tak dalej. Jeśli przez powiedzmy - tydzień - to nie pomoże, to będziesz musiał się udać do lekarza.
klopot w tym ze ja sciagam normalnie i nawet nie boli ale sprobuje z goraca woda
tylko moje to nie yglada JAK NA TYM ZDJECIU Z WIKI ja sciagam cale ze az ta skore pod napletkiem widac ale z boku sie przykleila do napleta (a zdjecia nie pokaze xD)
Wysłany: Wto 14 Paź, 2008 19:59
Tak, tak, wiem że na tym zdjęciu pokazana jest stulejka bardzo zaawansowana, dlatego tak wygląda. Wiem też co masz na myśli. To też jest stulejka i powinieneś zastosować się do mojej rady.