| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Jak zarywać do dziewczyny która mi się podoba?
Autor Wiadomość
cezary666 Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 13 Paź, 2008 21:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

taaaa. Wink
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
biedroneta Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 27 Paź, 2008 20:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie wiem czy temat jest jeszcze aktualny ale napiszę co o tym myślę.
Popytaj jej koleżanki jakie ma zainteresowania, co lubi etc. może macie ze sobą coś wspólnego? Jeśli tak, to już macie początkowy temat do rozmowy na przyszłość. NAJWAŻNIEJSZE: Bądź sobą! Nie udawaj kogoś, kim nie jesteś, tylko żeby jej zaimponowac bo prędzej czy później i tak wszystko wyjdzie na jaw. (nie kłam też czym się interesujessz, co lubisz). Jak macie iść do kina, ustalnie to wspólnie. Żeby nie było, że chciałeś być orginalny i zaprosiłeś ją na coś, co się okaże masakrą. Jak będzie jęczła, żeby iść na komedie roman. to idźcie. Raz ci nie zaszkodzi. Razz no to na razie tyle.. jak masz jeszcze jakieś pytania to mów. Razz

P.S: nie słodź... w sensie, że się nie pieść jak małe dziecko, bo dziewczyny chyba niezabardzo lubią takie zachowanie. Wink

aha.. i zadając pytania koleżankom możesz zapytać o ulubione kwaity. Może wiedzą. A jeśli nie kup czerwoną różę.. taka oznaka miłości. *hihruuhiru* :}
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Strona 7 z 7 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Odpowiedz do tematu