Wysłany: Pią 10 Paź, 2008 16:08
Jako że mnie chwilkę nie było, to pozwolę sobie odpowiedzieć na ostatniego Twojego posta pod moim - Pytasz czy da radę znów zaimponować dziewoi.
Owszem, da - Jest pewna teoria mówiąca że zdobyć można każdą kobietę. Wystarczy odpowiednia dawka informacji, umiejętności, wiedzy i cierpliwości. Jak to zrobić? To już zależy od kobiety, naprawdę - nie da się uogólnić.
Ale pytasz też jak pokazać że uraziła Cię swoim zachowaniem zarazem pokazując jej że wciąż jest obiektem Twojego zainteresowania - Nic trudniejszego. Wystarczy że przez kilka dni przestaniesz gapić się na nią przy każdej możliwej okazji, dasz jej chwilę oddechu - Pokażesz, że - cokolwiek zrobiła - podziałało, a po tych kilku dniach wrócisz do ataku, jednak z innej strony : )
Każdemu to się zawsze przytrafia, więc po prostu bądź sobą, zrozumie to, że jesteś nią zainteresowany jeśli tylko "pojdziesz w góre, a nie na dół", czyli nie zamieniaj się w super-mana tylko bądź tym kim jesteś Lub możesz starać się ją troche ingnorować, to może ją bardziej zainteresujesz swoją osobą
_________________ 'Lean on each other's strenghts; forgive each other's weaknesses.'
huh.
popytaj jej kolezanki czym się interesuje i sam wymyśl konkretny temat do rozmowy. ;] (możesz od jej koleżanek wykombinowac jej numer telefonu i zadzownić do niej wieczorem i zaczniesz, "czeeść, to co jutro idziemy do kina na tego *tytuł filmu* albo wiesz co.. włącz się na skajpa to pogadamy* a ona powie że nie wie o co chodzi, na to ty że bardzo przepraszasz, a w szkole jej zapytasz czy to do niej przypadkiem zadzowniłęś i że w imieniu przeprosin zapraszasz ją na herbatę czy gdzieś. ) a na kissa najlepszą chiwlą jest chwila ciszy, jak milczycie oboje i się do siebie zbliżacie. ;d jak nie będzie tego chciała to dostaniesz kosza, ale 3mam kciuki..
Wysłany: Wto 28 Paź, 2008 16:19
popytaj jej kolezanki możesz od jej koleżanek a ona powie że nie wie o co chodzi a w szkole jej zapytasz czy to do niej przypadkiem zadzowniłęś w imieniu przeprosin zapraszasz ją na herbatę
Zawsze twierdziłem że kobiety to kombinatorki, ale żeby aż takie ; )?
Wysłany: Sro 29 Paź, 2008 18:16
To znaczy radząc coś takiego chłopcu, musisz wiedzieć że chłopcy w dużo mniejszym stopniu praktykują takie zagrania, a z czasem już im to całkowicie przechodzi - tak więc po prostu takie zagrania są niejako "Zarezerwowane" tylko dla kobiet : )
ja bym zaczela:
hej masz godzine bo mi sie zegarek popsul lub jak znacie tego samego kolege ktory chodzi z nia do klasy to:hej wiesz czy ktos tam byl dzisiaj w szkole bo go nie widzialem a a innym razem cos innego np jak ona cos by potrzebowala to mozesz jej dac jak dlugopis czy cos w tym stylu puzniej popros o gg poznajcie sie a puzniej w realu zapros ja na haburgera pozrd