| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Śluz a miesiączka.
Autor Wiadomość
biedroneta Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 26 Paź, 2008 19:05   Śluz a miesiączka. Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chciałabym się upewnić:
Czy miesiączka może być zupełnie brązowa bez śladu czerwonego koloru? I ile pierwsza miesiączka minimalnie trwa (dni)?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Nie 26 Paź, 2008 20:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak, może być.
Minimalnie może trwać nawet jeden dzień.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

PostWysłany: Pon 27 Paź, 2008 20:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

aha, dzięki.. i mam jeszcze jedno pytanie... Co to moze być/jest jak na początku wydobywa się dosyć dużo brązowej wydzieliny, potem coraz mniej i staje się taka wyblakła, a potem już prawie w ogóle i jest taka żółto-biała bez zapachu..? To jest jakaś infekcja, czy zapowiedź miesiączki? Mad
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 27 Paź, 2008 21:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A to nie da się określić. Ile już to masz? Bo jeśli to początek miesiączki, to powinnaś mieć to maksymalnie kilka razy. A Ty ile miałaś?
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 28 Paź, 2008 13:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pierwszy raz. Dopiero mi się to zaczęło. Około dwa, trzy dni miałam brązową wydzielinę i stopniowo stawała się jaśniejsza i jest jej coraz mniej.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 28 Paź, 2008 16:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Możliwe, że to był Twój pierwszy okres lub taka "zapowiedź". Następny może być nawet za pół roku więc czekaj cierpliwie xD
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 28 Paź, 2008 16:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

aha;p
i właśnie tego nie wiem... zapisałam sobie na wszelki wypadek datę dnia w którym mi się to zaczęło. a teraz śluz jest taki jak wczęsniej, czyli biały... ale to chyba nie była miesiączka, bo nawet wkładki nie potrzebowałam (bielizna nie przesiąkła^^"). A jeżeli to była "zapowiedź", to okresu dostanę niedługo?Razz
przeglądałam sobie jeszcze tematy na tym forum z serii "brązowy śluz" i większość dziewczyn miała to własnie jako zapowiedź.
Tak w ogóle to dzięki wiekie, że mi pomagasz.^^"
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 28 Paź, 2008 18:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale to nie przemaka, bo tego jest mało : P
A okres możesz dostać nawet za pół roku, nikt nie wie kiedy : P Ile masz lat?
Mi się też tak właśnie zaczął okres ; )
Aha, jeszcze jak ktoś Ci pomógł na tym forum, to jest taki przycisk Pomógł pod wpisem tej osoby : P
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 28 Paź, 2008 18:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dodałam punkt.
mam 12 lat z kawałkiem. Wink
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu