czesc!!!
graliscie w ta gierke oj goraco polecam mam po polsku polega ona na tym ze prowadzi sie lunapark do kturego kupuje sie atrakcje sklepiki zatrudniamy personel ustawiamy cene biletow naprawde superr zabawa najelpsza w polskiej wersji jezykowej bo po angielsku to nie to co po polsku szczegulnie polecam mlodszym graczom
Jezeli macie jakies pytania dotyczace tej gry piszcie tutaj
Fajnie ze ci sie spodobala naprawde warto zagrac, jezeli chcecie dowiedziec sie cos wicej kody albo potrzebujecie jakigos patcha oblukajcie te stronki :
Tak to juz jest hehe musze polecac i cos tutaj pisac sensownego bo wy malutko piszecie, piszcie wiecej to przestane polecac tylko bede doradzal i pomagal jak moge a jeszcze musze sie poprawic przekrecilem nazwe gra nosi tytul Sim theme park
Jeszcze nei grałam..ale napewno skądś ją wyczasne...bo z waszych opowiadań jets super...
Ja również polecam grę Empire Restaurant:
buduje się restauracje ozdabia zatrudnia kucharzy kelnerów,bierze udział w konkursach kulinarnych, zdobywa przepisy itp.
Poprostu super
(tą też musze sobie skądś wyczasnąć)
kurcze...jakyb tak zliczyć to msuze sobie wyczasnąć jeszcze ze 20 gier...ale da sie załatwić...
Tisiana : jak juz pisalem we wczesniejszym poscie na tej plytce z tymi dodatkami do the sims jest rowniez ta gierka wiec jesli chcesz to wysle.
Co do podobnych gierek jak ta co piszesz :
Cytat:
Ja również polecam grę Empire Restaurant:
buduje się restauracje ozdabia zatrudnia kucharzy kelnerów,bierze udział w konkursach kulinarnych, zdobywa przepisy itp.
Poprostu super
Polecam również PIZZA SYNDICATE jakos tak tez fajna gra wlasne pizze sie robi ustala ceny , urzadza sie lokale itd. warto rowniez zagrac