Pomogła: 15 razy Dołączyła: 30 Lis 2008 Posty: 133
Wysłany: Sob 20 Gru, 2008 17:21 Nadmierne zdenerwowanie-czy to normalne?
Mam taki problem... Otóż:
Mam 13 lat i nadmiernie się denerwuję... Bardziej niż moje koleżanki z klasy... Np. w szkole ktoś mi podstawi haka, a ja potrafię się na tą osobę wydrzeć i wtedy najchętniej zrobiłabym wielką awanturę... Moje kumpele wielokrotnie mnie uspokajały, ale nic nie pomaga... Żadne metody typu "Liczenie do 10" lub jakiekolwiek inne nie działają, bo je testowałam... I nie wiem, czy to jest tak zwana "burza hormonów" czy co? Proszę, pomóżcie, bo sama nie wiem, co robić...
spoko, mamy podobny problem, tyle ze ja nigdy sie na nikogo nie darlam ale raczej bilam ;P
przejdzie ci, ja jeszcze rok/dwa lata temu uchodzilam za chlopczyce ktora najpierw uzywa rak a potem mozgu, ale powoli mi to przechodzilo, teraz moj poziom agresji rowny jest zero :]
Na moim przykładzie wiem że to normalne... i smutek i złość i nadmierny śmiech..
Byle tylko nie wydzierac sie na rodziców
_________________ "Nie jestem ciałem, w którym mieszka dusza. Jestem duszą, która ma widzialną część zwaną ciałem" <><><><><><><><><><><>
www.zwykle-zycie-pewnej-nastolatki.bloog.pl