Wysłany: Nie 18 Sty, 2009 22:36
Nie zgodzę się - nigdy nie zatrzesz rysów twarzy makijażem, choćbyś nie wiem co zrobiła. Owszem, wszelkie niedoskonałości skórne można jako-tako schować (chociaż i to nie zawsze), można podkreślić pewne cechy które są ukryte. Ale to po pierwsze tylko twarz, a po drugie - jak już wcześniej mówiłem - nie schowasz wszystkiego.
Nie kłóćmy się, bo nie ma o co - nie obrażam was, nic w tym stylu - po prostu mówię że dla mężczyzn istnieje pewien typ kobiet, które po prostu się podobają.
shaunri, od 2 lat studiuje charakteryzacje w hollywood cinema makeup school, uwierz mi - da sie zrobic wszystko. poczawszy od remodelunku twarzy po nadanie jej zupelnie innych cech, nawet oszukanie struktury kostnej twarzy. problem w tym ze malo ktora kobieta chce umiec dobrze sie malowac, wiekszosc leci w schemat cienia+mascary.
mnie nie obrazasz, nigdy nie postrzegalam siebie jako malo atrakcyjnej. wiem ze dla mezczyzn istnieje pewien typ kobiety, ale odbiega on od tego jak kobiety chcialyby wygladac.
hippie masz racje chyba wszytskie dziewczyny to przechodziły ; (
daria mam ten sam problem chcem mieć chłopaka ale żaden mnie nie chce ale zeby wtrafił się taki ładny .;]
Wysłany: Pią 23 Sty, 2009 11:00
Tremere - No cóż, w takim razie zwracam honor, aczkolwiek jak sama powidziałaś większości kobiet się w to bawić nie chce, więc pewnie jest to pieniądzo/czaso/cokolwiek chłonne : )
Oj, dziewczyno, wiesz co ja chcę mieć... Ja bym chciał mieć NDS'a, a co mam? G***no mam. Tak samo ty musisz się przyzwyczaić, że nie wszystko, co najlepsze, się ma, w tym wypadku z chłopakami. Trudno.
ostatnio zostawił chłopak moją koleżanke z klasy i zostawił chłopak moją przyjaciółe w tej który się kocha Kornel (w tym co ja go kocham) więc chłopacy to świnie....
Chippy -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 24 Sty, 2009 12:22
dariaa98 napisał/a:
ostatnio zostawił chłopak moją koleżanke z klasy i zostawił chłopak moją przyjaciółe w tej który się kocha Kornel (w tym co ja go kocham) więc chłopacy to świnie....
No tak. Moi koledzy z klasy naprawde zachowują się jak świnie, więc cię rozumiem. Z kolei jest taki jeden (a ja? ), który może jest trochę niepoważany i wyśmiewany (ale po jaką cholerę - to ja nawet sam nie wiem), ale jest i mądry, i ładny. Ale nie łudź się, nikt nie prześcignie Mr.Chippy'ego
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sob 24 Sty, 2009 13:13
dariaa98 napisał/a:
A ja Ci powiem, że to wnioskowanie jest zawodne.
Chippy -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 24 Sty, 2009 13:21
nasty_girl napisał/a:
A ja Ci powiem, że to wnioskowanie jest zawodne.
I zawodne, i niezawodne, bo rzeczywiście, trochę wyolbrzymia, po za tym taka jest nasza natura i nigdy się nie zmieni, ale - być może się na nas nie zna?