Jakubo... KaMciA to osoba tarsza od Ciebie, więc Ty jej nie pouczaj...
Cytat:
Kamcia nie wtrącaj sie do męskich tematów.
Jak dla nie to Ona wie więcej od Ciebie Jakubo...
Prosiłem o pomoc i nie powiedziałam nic na temat tego czy dziewczyny mają się wypowiadać w tym temacie.
KaMciA to osoba, która dosyć sporo wie.
A Ty Jakubo ściągasz wszystko z wikipedii albo am wymyślasz:
Cytat:
Preejakulat, płyn ejakulacyjny (z łac. pre – przed + ejakulat) – wydzielina gruczołów opuszkowo-cewkowych[1] oraz gruczołów cewkowych wydzielających śluz[2], wydobywająca się z penisa podczas pobudzenia seksualnego, pełniąca funkcję naturalnego lubrykantu
Orgazm, szczytowanie – moment najsilniejszego podniecenia płciowego i towarzyszącego mu równie silnego uczucia rozkoszy, będący finałem stosunku płciowego, aktu masturbacji bądź innej formy zachowania seksualnego. Orgazmowi towarzyszy szereg charakterystycznych dla tego momentu reakcji fizjologicznych organizmu, jak skurcze pochwy i dna macicy u kobiety, czy wytrysk nasienia i skurcz moszny u mężczyzny. Bezpośrednim efektem orgazmu jest zaspokojenie seksualne objawiające się odprężeniem ciała, ustąpieniem przekrwienia organów płciowych i psychicznym uczuciem błogostanu oraz spełnienia emocjonalnego.
To jet skopiowane z wikipedii...
Cytat:
Jeśli po orgaźmie następuje silne odprężenie ciała, to i "zwieracze" puszczają, dlatego występuje preejakulat. Preejakulat nie zawiera plemników, i nie jest przez wszystkich mężczyzn produkowany. No i preejakulat to taki nawilżacz,więc prejakulat nie ma smaku ani zapchu,nie ma koloru, a sperma jest biała, ma zapach i smak.
A to wymyśliłeś sam...
Każda osoba udzielająca się w tym temacie wie więcej niż Ty Jakubo (obojętnie czy to chłopak czy dziewczyna)
Bardzo proszę:
JAKUBO! NIE UDZIELAJ SIĘ W TEMATACH, KTÓRE JA NAPISAŁEM!
nasty ale poco ma się tu udzielać jeżeli jak sama widziałaś jak się udzielał na temat okresu a tym bardziej w jakim wieku dziewczynki dojrzewają albo pisze i nie wie na jaki temat no to poco pisać pierdoły jeżeli nie jedna osobą kilku krotnie mówi że źle gada
to nie jest czepianie się tylko to żeby się czegoś w życiu nauczył żeby więcej takich błędów nie popełniał a widać ich sporo
Szatan-dziękuje za chwalenie mnie jestem bardzo wdzięczna ; **
ja jestem na tym forum od trzech lat i nieco wiem co się tu dzieje choć założyłam nowe konto ;]
Ja nie rozumiem...
To było do mnie?
I tak nie rozumiem...
Narpiew wymyśla, kłamie, zachowuje się karygodnie...
A potem...
ZWYCZAJNIE JEST...
Ech...
Szczerze mówiąc...
Zabrakło mi słów...
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
[ Dodano: Pią 23 Sty, 2009 15:58 ]
Przewidziałem Jakubo, zę będziesz zmieniał to co napisałeś...
Dlatego zrobiłem screena ekranu i wysłałem go do Admninistratora
Owszem, nie jestem katolikiem, mam biblie zatana na półce...
Chyba w oryginale
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer