| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Hobby - marzenia... sie spełniają???
Autor Wiadomość
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Pon 27 Sty, 2003 21:54   Hobby - marzenia... sie spełniają??? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiec tak....
mam tci problems...
wiem ludzie umiraja a ja mam glupie problemy.. ze mna to normalne.. ale jestem hipohondrykiem i bagatelizuje... ale to juz niemoj porblem hyhy...
wiec tak...
mam wielkie hobby jest to jedynm slowem moja czerwona milosc... jest to muzyka.. od dziecka gram na akims instrumencie od 1 lasy gram na keyboardzie i doszlam dkasy 5- juz zrezygnowalam, ale to tylko przez naczucyiela bleh... jak bylam w przedszkolu is piewlalka jakies bzdety dosalam wyroznienie (chcociaz tak spewam okopnie niewem za co) a teraz od roku gram na gitarze... mojej welkiej milosc... tylko jedno nie irytuje... moj glos... jest wrecz okropny...chodze na gitare i P* kaze mi spiewac. I spiewma oczywiscie... mam wielkie nadziejje ze moj glos sie wksztalci i dojrzeje a ja nacuze sie roznych ciekawych rzeczyitp... P* powiedzial kiedsy mojej siostrze ze mamciekawy wokal.. choc ja wiem zeejst straszny... mam wrecz niechhcec i strasznie wstydze sie spiewac nawet przy przyaciolce... a co tu powiedziec przy rodzicach... heh... jedyna osoba ktoraslyszy moj spiew jest P* moj nauczyciel Gitarki. Wiem ze moj glos jest straszny... zmoe P* zna sie i kiedys naprawe bede maila jakis fjany glos... jak wy mysliscie czy P* powiexizal tylko mojej siostreze zebyt mnie pocieszyc la emyslke ze nie... nieiwem zreszta samma... czy mozliwe ze zmieni mi sie glos... moj gls est strasznie chlopiecy i okropy.. dziecinny... weslzam w okres dojrzewania... mge przechodzic mutacje...?;p
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 27 Sty, 2003 22:00   

Heh...no spoko ! A ja uważam że mam ładny głoś biggrin
Powrót do góry
Moderator

PostWysłany: Pon 27 Sty, 2003 22:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ehh.. kelo ja chcialam zebys mi pomogla a nie pochwalila sie jaki ty masz glos... chcialamw iedziec czy moj glos sie rozwieni... poporszoe dega zeby i odpowiexiz;a!
Powrót do góry
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 28 Sty, 2003 02:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Muzyka to piękna miłość. Też się w niej kocham - mam nadzieję, że nie będziesz zazdrosna Wink.

Przez Internet Twojego głosu nie ocenimy (chyba że podeślesz swoją MP3 Smile ), jednak jeśli P* jest specjalistą od muzyki, to wie co mówi. Może Twoja opinia o głosie jest nieuzasadniona - wstydzisz się a tak naprawdę nie masz czego? Na Twoim miejscu zaufałbym P*.
Dziewczyny nie przechodzą mutacji głosu, lecz podczas dojrzewania ich głos się zmienia. Wydłużają się struny głosowe, zmieniają się. Na szczęście zmiany nie są tak gwałtowne jak u chłopaków. Jeśli teraz P* określił Twój głos jako ładny, to z pewnością dojrzewanie mu nie zaszkodzi a może nawet pomóc!
Głos chłopięcy też nie jest przeszkodą w karierze wokalnej. Posłuchaj i zobacz np. Agnieszkę Chylińską - ona z pewnością nie ma słodziutkiego głosu kobiety. Albo Kasia Nosowską z HEY.

Moderator

PostWysłany: Wto 28 Sty, 2003 10:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hyhy... ale zbieg okoliczonsc;-) wlasnie slucham agnieszke chylinska;-) a zaraz bedzie HEY ^_+ Jestem samaaaaaaaaaaaaaa taki looooososoos NIEKochhhhhhhhaaaana..... lalal;-)

msm swoje mp3 ... bo bylam juz zdezorientowana jak spiewam... jesli chodzi o P* to ekspartem ejst bo gral kiedys i tu uwgaga.... w DŻEMIE! :-)
zaskoczenie? Fajnie miec takiego naczuyciela.. a teraz gra w Z* W*
hyhy...
i jednak jak sie przesluchalam gdy sie nagralam... to eee... strrraszne:P musialam zrobic prerobki... ale jakbym ci deg to wyslala... to bys mnie wysmial... i wiem ze byc tylko staral sie pocieszyc...ale ja chchialabym najprawdziwsza KRYTYKE;_)))
wiec odezwe sie do cieie;_) moeeee... ci podrzuce mptryje:P ale malo prawdopodobne.. ejstem nieprzekonana do glosu:PP

chociaz wiem ze jak se bedzie go cwiczyc... to bedzie lepszy niz jest;_) mam ta slodka nadzieje!
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 29 Sty, 2003 15:27   

Z D? Zdrowa Woda!!!!!! biggrin Który to facet? Chyba mi powiesz na gg? biggrin
Powrót do góry
Moderator

PostWysłany: Sro 29 Sty, 2003 19:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Skasuj ten post:( niechche sie ujawniac:((( znaczy niehchce P* ujawniac
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 29 Sty, 2003 20:33   

Kto to jest "W*", a "Z*", a "P*" ?????????? Odpowiedzcie mi Embarassed bo nie wiem Embarassed
Powrót do góry
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 29 Sty, 2003 21:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wstydź się i podeślij MP3.
A dalszą dyskusję proponuję przenieść na forum Muzyka.

KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 29 Sty, 2003 21:35   

Hej ! Odpowiedzcie mi ! Pytanie jest wyżej ! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Embarassed Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing Embarassed Embarassed Embarassed
Powrót do góry
NaStKa Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 30 Sty, 2003 10:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja to wogóle nie wiem o co wam wszystkim chodzi....czy ktoś mi wytłumaczy?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 31 Sty, 2003 15:27   

NaStKa...gdybyś czytała, to byś wiedziała biggrin biggrin biggrin
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu