wiec tak....
mam tci problems...
wiem ludzie umiraja a ja mam glupie problemy.. ze mna to normalne.. ale jestem hipohondrykiem i bagatelizuje... ale to juz niemoj porblem hyhy...
wiec tak...
mam wielkie hobby jest to jedynm slowem moja czerwona milosc... jest to muzyka.. od dziecka gram na akims instrumencie od 1 lasy gram na keyboardzie i doszlam dkasy 5- juz zrezygnowalam, ale to tylko przez naczucyiela bleh... jak bylam w przedszkolu is piewlalka jakies bzdety dosalam wyroznienie (chcociaz tak spewam okopnie niewem za co) a teraz od roku gram na gitarze... mojej welkiej milosc... tylko jedno nie irytuje... moj glos... jest wrecz okropny...chodze na gitare i P* kaze mi spiewac. I spiewma oczywiscie... mam wielkie nadziejje ze moj glos sie wksztalci i dojrzeje a ja nacuze sie roznych ciekawych rzeczyitp... P* powiedzial kiedsy mojej siostrze ze mamciekawy wokal.. choc ja wiem zeejst straszny... mam wrecz niechhcec i strasznie wstydze sie spiewac nawet przy przyaciolce... a co tu powiedziec przy rodzicach... heh... jedyna osoba ktoraslyszy moj spiew jest P* moj nauczyciel Gitarki. Wiem ze moj glos jest straszny... zmoe P* zna sie i kiedys naprawe bede maila jakis fjany glos... jak wy mysliscie czy P* powiexizal tylko mojej siostreze zebyt mnie pocieszyc la emyslke ze nie... nieiwem zreszta samma... czy mozliwe ze zmieni mi sie glos... moj gls est strasznie chlopiecy i okropy.. dziecinny... weslzam w okres dojrzewania... mge przechodzic mutacje...?;p
ehh.. kelo ja chcialam zebys mi pomogla a nie pochwalila sie jaki ty masz glos... chcialamw iedziec czy moj glos sie rozwieni... poporszoe dega zeby i odpowiexiz;a!
Muzyka to piękna miłość. Też się w niej kocham - mam nadzieję, że nie będziesz zazdrosna .
Przez Internet Twojego głosu nie ocenimy (chyba że podeślesz swoją MP3 ), jednak jeśli P* jest specjalistą od muzyki, to wie co mówi. Może Twoja opinia o głosie jest nieuzasadniona - wstydzisz się a tak naprawdę nie masz czego? Na Twoim miejscu zaufałbym P*.
Dziewczyny nie przechodzą mutacji głosu, lecz podczas dojrzewania ich głos się zmienia. Wydłużają się struny głosowe, zmieniają się. Na szczęście zmiany nie są tak gwałtowne jak u chłopaków. Jeśli teraz P* określił Twój głos jako ładny, to z pewnością dojrzewanie mu nie zaszkodzi a może nawet pomóc!
Głos chłopięcy też nie jest przeszkodą w karierze wokalnej. Posłuchaj i zobacz np. Agnieszkę Chylińską - ona z pewnością nie ma słodziutkiego głosu kobiety. Albo Kasia Nosowską z HEY.
hyhy... ale zbieg okoliczonsc;-) wlasnie slucham agnieszke chylinska;-) a zaraz bedzie HEY ^_+ Jestem samaaaaaaaaaaaaaa taki looooososoos NIEKochhhhhhhhaaaana..... lalal;-)
msm swoje mp3 ... bo bylam juz zdezorientowana jak spiewam... jesli chodzi o P* to ekspartem ejst bo gral kiedys i tu uwgaga.... w DŻEMIE! :-)
zaskoczenie? Fajnie miec takiego naczuyciela.. a teraz gra w Z* W*
hyhy...
i jednak jak sie przesluchalam gdy sie nagralam... to eee... strrraszne:P musialam zrobic prerobki... ale jakbym ci deg to wyslala... to bys mnie wysmial... i wiem ze byc tylko staral sie pocieszyc...ale ja chchialabym najprawdziwsza KRYTYKE;_)))
wiec odezwe sie do cieie;_) moeeee... ci podrzuce mptryje:P ale malo prawdopodobne.. ejstem nieprzekonana do glosu:PP
chociaz wiem ze jak se bedzie go cwiczyc... to bedzie lepszy niz jest;_) mam ta slodka nadzieje!
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 29 Sty, 2003 15:27
Z D? Zdrowa Woda!!!!!! Który to facet? Chyba mi powiesz na gg?