Wysłany: Nie 08 Lut, 2009 19:16 wysypka na mosznie
Witam.
Mam problem.
Mam 18 lat i gdzieś w wieku 15- 16lat w okresie kiedy intensywnie dojżewałem zaczęły mi się robić pryszcze na mosznie. Zauważyłem ze skóra tam jest twarda jak holera i chyba nie będzie się tego latwo pozbyc.
Nieważne.
Proszę tylko aby ktoś mi powiedział czy to jest normalne jeżeli nie co z tym zrobić.
Aha kiłę raczej można wykluczyć ponieważ przez te wszystkie lata nie zauważyłem dalszych objawów tej choroby.
Wysłany: Pon 09 Lut, 2009 19:05
U lekarza nigdy nie wyjdziesz na głupka, lekarz jest od tego żeby pomóc. Dla niego Twój penis to kolejny pacjentowski penis, a moszna to już w ogóle, tysięczna moszna w życiu.
Ale powtarzam, najprawdopodobniej wszystko jest ok w kwestii zdrowotnej. W kwestii estetycznej... hmmm... Spytaj dziewcząt z klasy/pracy/szkoły/czegokolwiek czy lubią pryszczate moszny - Zrozumiesz że jak wybierzesz się do lekarza, to zapewne zostaniesz skierowany do dermatologa, a tam zostanie Ci przepisana odpowiednia maść, czy inny czort i Twoje szanse na finalne spółkowanie z partnerką wzrosną o jakieś 50%.
Ja mam takie krosty i mi nie przeszkadzają gdzieś czytałem że tego nie wolno wyciskać bo łatwo można dostać zakażenia i one nie są groźne , one u wielu chłopaków są