Hej mam takie pytanko wczoraj zakupiłem sobie obudowę Mustanga z LCD i kontrolą pracy wentylatora. http://allegro.pl/item565897993_obudowa_mustang_2225a_wyswietlacz_lcd_450w_20.html
Najpierw ją zamówiłem a potem pomyślałem czy będzie ona współpracować z moją płytą główną. Moja płyta główna to Asus A7V600-X. Czy będę mógł podpiąć ten wyświetlacz??
Co zmodernizujesz za 64 zł? Myszkę i klawiaturę wymienisz?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 01 Mar, 2009 18:16
Za 64 zł? Toż to na lepszą myszkę nie starczy. Mój potwór kupił przynajmniej w promocji jakąś za 120 zł.. więc dla faceta i tyle to drobiazg, jeśli chodzi o komputer..
Przyszła kilka godzin temu zarąbista wszystko podpiąłem tylko idzie jeden długi czarny kabel jeden kabelek to czujnik który wsadziłem do radiatora CPU a drugi do radiatora karty graficznej , jedna wtyczka FUN CPU kontrolera obrotów wiatraków który podpiąłem do wiatraka na CPU i jeszcze jedna wtyczka chyba jakiś podwójny pin na którym pisze H.D.D Led , jeden gdzieś się wpina a drugi ma bolce, Led HDD podpiąłem (czerwony z białym). Gdzie mam to podpiąć???
Kilka fotek tego
Chippy -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 06 Mar, 2009 16:35
Ja to bym wolał dać na podzespoły niż na jakieś duperele niepotrzebne.
Kupiłem tą obudowę bo w starej była słaba cyrkulacja powietrza , zasilacz miałem 250W to kupiłem ten a jak coś się spali to mam na to gwarancję Pomoże ktoś we właściwej sprawie a jak coś to na panelu jest takie kółeczko i pisze pod spodem HDD czyli dysk więc to chyba będzie czujniczek który będzie trzeba gdzieś podpiąć a ten na wyświetlaczu będzie pokazywał ile chyba zajętego miejsca jest na dysku ??/ Teraz zostało tylko gdzie to podpiąć
Kupiłem tą obudowę bo w starej była słaba cyrkulacja powietrza , zasilacz miałem 250W to kupiłem ten a jak coś się spali to mam na to gwarancję Pomoże ktoś we właściwej sprawie a jak coś to na panelu jest takie kółeczko i pisze pod spodem HDD czyli dysk więc to chyba będzie czujniczek który będzie trzeba gdzieś podpiąć a ten na wyświetlaczu będzie pokazywał ile chyba zajętego miejsca jest na dysku ??/ Teraz zostało tylko gdzie to podpiąć
instrukcji nie było???
Bo jak nie ma to do firmy komputerowej jedz i oni zrobią Ci
PS Dziwne bo masz inetrnet bez komputera i działa Ci