Norton....---dobry....ale staaaanowczo za wolny
Avast.....----badziew , badziew, badziew!!!
MKS.......----w miare....,ale również za wolny
Nod32....---szybki i [cenzura] skuteczny
Ja korzystam z Outpost Firewall (freeware), Nod32(trial 30 dni ale po przeinstalacji dziala dalej:) ) , no i Adware SE (freeware) i narazie żaden wir nie wbił mi się na kompa Ale stanowczo polceam Nod-a.
Antywiry:
Nod = wielki badziew który nie wykrył mi 23 virusów
Norton = spowolnienie systemu
Kaspersky = problemy z usunienciem niektorych wersji + spowolnienie systemu
MKS = nawet dobry tylko spowalnia system
*Avast = u mnie działa skutecznie i nie spowalnia systemu i jest darmowy
Firewalle
*Kerio Personal Firewall = bardzo dobry darmowy
Zone Alarm Free = dobry darmowy
Outpost = tez dobry
Zone Alarm Pro = straszna kicha
Sygate Personal Firewall (jakos tak) = średni
Programy
*Spybot search & destory = bardzo dobry program do usuwania robaków
Ad - Aware = tez dobry program do usuwania robaków
* - te są moim zdaniem najlepsze
Wszystkie programy testowałem u siebie
reklamiarz hmm mi zawsze trafiał się łatwy do usunięcia reklamiarz może to ten groźniejszy ale groźniejszy czy nie miałem avasta to [cenzura] zmieniłem se na kasperskiego działa super pobierz se wersje testową z http://kaspersky.pl a jak ci się spodoba to ściągnij sobie Kaspersky trial reset po upływie czasu znowu można testować 30 dni ten program znajduje się tutaj
koń trojański to bardzo groźny wirus trudno go usunąć nawet program anty wirusowy jego nie usunie ja miałem konia trojańskiego i musieli mi rozbierać komputer i wstawić inną pamięć. bo tego nie dało się usunąć
[ Dodano: Nie 01 Mar, 2009 10:35 ]
danly napisał/a:
ja mam avast(darmowy) i dział jak ta cacy Wink miałam nortona badziewie!
koń trojański to bardzo groźny wirus trudno go usunąć nawet program anty wirusowy jego nie usunie ja miałem konia trojańskiego i musieli mi rozbierać komputer i wstawić inną pamięć. bo tego nie dało się usunąć
ja miałam i tata usunął avasem i już...nic się nie stało
ja miałam i tata usunął avasem i już...nic się nie stało
no ale ja miałem niebespiecznego
[ Dodano: Wto 03 Mar, 2009 15:44 ]
Donieq napisał/a:
Norton....---dobry....ale staaaanowczo za wolny
Avast.....----badziew , badziew, badziew!!!
MKS.......----w miare....,ale również za wolny
Nod32....---szybki i [cenzura] skuteczny
Ja korzystam z Outpost Firewall (freeware), Nod32(trial 30 dni ale po przeinstalacji dziala dalej:) ) , no i Adware SE (freeware) i narazie żaden wir nie wbił mi się na kompa Ale stanowczo polceam Nod-a.