Ja u kolegi grałam w Wormsy, są cool!
A najlepsze jest to, że coś sie klika i ten robaczek zaczyna latać...bardzo szybko i trzeba zrzucić bombe, czy jakoś tak, by zabić przeciwne robaczki. A pozatym te robaki fajnie wyglądaja, gdy zachoruja, a jeszcze lepsze są ich groby...he
_________________ Może kiedyś tu jeszcze zajrzę. Nie wiem, jak mi się zachce...
hehe widze że ten topic jeszcze sie kręci. Elfka co do twojego problemu to napewno niechodzi tu o jakość sprzętu bo wormsy mają bardzo niskie wymagania. Sądze że to jest wina DirectX albo płytka ma jakiś błąd albo jest porysowana . Pozdro a tak wogóle to ja Xesquito jestem ale coś mi sie skopał tamten log i niestety musiałem sobie zrobić nowy.
_________________ Kiedy zapada noc dla innych... dla mnie zaczyna sie dzien...
ello napisalem ze moze ma zaduze wymagania na jej kompa bo wszystko jest mozliwe muj kumpel tak mial podalem kazda mozliwa wersje no a z tym directem mozna by poprubowac
No, no widze że temat nadal sie kręci. Fajnie że lubicie tak grac w ta gre.... ;] A bronie sa SUPPPER. W tych paczkach co spadaja z nieba sa nieraz ukryte bronie dodatkowe np: bomby wkształcie listów, podwodna owca, osioł, balon, dywany (też bomby) itp
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Acha jak już w tym temacie to mam pytanie na które może mi Kamix odpowie. Słyszałem o jakimś patch'u do WArmagedon że są nowe bronie i nowe mapy. Szukałem tego w google ale nieznalazłem. Może ty miałeś z tym styczność jesli tak to daj znać.
_________________ Kiedy zapada noc dla innych... dla mnie zaczyna sie dzien...