Hej, widzę, że forum nie jest takie aktywne jak kiedyś. Skąd wiem, z opisów ludzi. Najaktywniejsze osoby to violetLily Chippy słupek i jeszcze kilku ktorych nick,ów nie pamietam. Czy forum umiera? Zapraszajcie osoby znajome do korzystania z forum. By forum nie zamarło!
_________________ Łap chwile, jakby Świat miał się jutro skończyć!
Kochaj życie <3
Twilight ;*
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Akacja świetnie to wyraziłaś ;P Ale ja wiem, czy forum podumarło? Hymm.. Dziś jak weszłam na DO zobaczyłam ponad 70 nieprzeczytanych postów, wiec chyba nie jest źle. Szkoda tylko, że połowa z nich to idiotyczne nic nie warte opowiedzi.
_________________ and so the lion fell in love with the lamb.. what a stupid lamb... what a sick, masochistic lion...
No a jeśli mozna wiedzieć to jak znalazłeś to forum?
_________________ Łap chwile, jakby Świat miał się jutro skończyć!
Kochaj życie <3
Twilight ;*
knapior -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 31 Mar, 2009 11:12
Internet. Wymiatałem na forach o tematyce komputerowej, to uznałem, że teraz lepiej popisać o życiu. wpisywałem forum młodzieżowe, wielotematyczne. Przeglądając to forum uznałem, że to będzie dobre, bo dobra kategoria wiekowa jest.