Rosną, rosną i będą tak bolały dosyć długo nawet 4 lata.
Mnie też cholernie bolą nawet jak niedotykam, z tym że znalazłam sposób żyby chronić je przed bólem....
Noszę stanik typu Pusch Up....on ma usztywniane miseczki i to zapobiega (moje piersi) przed urazami , hehe
Mala, nie masz sie co przejmowac... Ja tez jak bylam w twoim wieku bylam plaska jak deska, a wszyskie moje kolezanki mialy biust. Malo tego ze bylam plaska, bylam niska... Wszystko sie zmienilo jak stuknelo mi 15. Nagle miala biust, i to jeden z pokazniejszych w klasie, wyciagnelo mnie do gory (mam 170 cm wzrostu) i bylo dobrze. Teraz mam 20 lat, od 6 miesiecy jestem szczesliwa mezatka i wszystko jest cacy... Usmiechnij sie do zycia Tobie tez sie wszystko ulozy!
sluchaj nie kadzy szybko dojrzewa ja mam piersi i mam okres ale to nie jest nic przyjemnego ! takze nie martw sie mleczakow tez mam jeszcze pare ! kazdy dorasta i dojrzewa w innym czasie takze nie ma sie czego bac ! wszystko w swoim czasie ![/list]
_________________ Szkola jest jak WC -
trzeba do niej chodzic