Wysłany: Pon 16 Mar, 2009 20:02 Męskie owłosienie w okresie dojrzewania
Jestem nowy, więc witam wszystkich bardzo serdecznie.
Mój problem dotyczy owłosienia. Otóż mam 15 lat i na rękach a właśiwie na ramionach (od barku do łokcia) mam czarne włosy długości 1 - 1,5 cm długości. Strasznie mnie wkurzają włosy akórat w tym miejscu. do tych na klacie i brzuchu zdążyłem się przyzwyczaić.
Zaczęły również pojawiać mi sie włosy w okolicach łopatek takie do 1 cm dł. nad pośladkami tez mam ale te mi nie przeszkadzaja. z tymi na ramionach i łopatkch że się czuję i nie wiem czy ich nie zgolić albo przynajmniej skrócic. Co myślicie o maszyne do golenia Philips Bodygroom tt 2021.
słuchaj ja wyglądam jak małpa ale jeszcze młoda...
Lepiej nie gol tylko podetnij trochę bo jak zgolisz do samej skóry to zaczną wyrastać ale będzie wyrastać z bólem i będzie skóra koloru czerwonego i będzie też swędzić lepiej podetnij trochę ja dzisaj popołudniu robiłem nożyczkami pod kolanami(dlatego mnie nie było na forum )
H2O, Witaj w klubie , ale nie przejmuj się mężczyzna powinien mieć charakterystyczny męski wygląd a nie takie gwiazdeczki Tv które się depilują i nakładają na siebie tapete , to nie chłopak to lalka
H2O, Witaj w klubie , ale nie przejmuj się mężczyzna powinien mieć charakterystyczny męski wygląd a nie takie gwiazdeczki Tv które się depilują i nakładają na siebie tapete , to nie chłopak to lalka
ehehe wlosy na plecach sa obrzydliwe, to jest charakterystyczny malpi wyglad, nie meski.