Jak na laptopie są problemy, to czas najwyższy pozbyć się Liveboxa (czy innego sagemowskiego syfu).
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pytanie do tych co mają neo. Przedłużaliście może umowę przez stronę internetową tepsy? Bo ktoś mi mówił, albo gdzieś słyszałem, że tam teraz dają aparat benq jak się przedłuża w ten sposób ???
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pią 20 Mar, 2009 20:43
Przedłużałam umowę w dialogu. Tam do Ciebie dzwonią i nagrywają to, a potem bodajże dostajesz umowę - już nie pamiętam. Zamawiałam też netię przez internet - wtedy kurier przywiózł umowę do podpisania. W TP czym prędzej bym ją zerwała. Ile ja bym dała, żeby się pozbyć teraz tego neoshitu.
Przedłużałam umowę w dialogu. Tam do Ciebie dzwonią i nagrywają to, a potem bodajże dostajesz umowę - już nie pamiętam. Zamawiałam też netię przez internet - wtedy kurier przywiózł umowę do podpisania. W TP czym prędzej bym ją zerwała. Ile ja bym dała, żeby się pozbyć teraz tego neoshitu.
Wysłany: Sob 21 Mar, 2009 13:10
Akurat wcześniej neostradę (przez lata, z powodu braku innego wyjścia) miałam na stacjonarnym komputerze, na xpku. Przynajmniej wiadomo było kiedy internet nie działa, np kiedy widziałam jak mi się podoba ta nazwa:D 'techników magików' o 8 rano na spacerze z psem.. Internet mi działał kiedy chciał, szanowni panowie potrafili 2 razy dziennie przyjeżdżać naprawiać awarię, a najlepszy był ten, który przyjechał naprawiać telefon a po godzinie jego prac stwierdził, że internet już powinien działać. Siedział godzinę i naprawiał działający internet;/ Ja nie wiem skąd oni tych ludzi do pracy w infolinii i napraw biorą - chyba z ulicy.
Wysłany: Sob 21 Mar, 2009 18:26
Czy ja wiem? Do odbierania telefonu chyba wykształcenie nie jest potrzebne.. ja przynajmniej mam wrażenie, że takich po podstawówce tam sadzają;/ Tłumaczysz 3 razy a ten dalej nic nie rozumie.
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 01 Lut 2009 Posty: 655
Wysłany: Sob 21 Mar, 2009 21:03
Heh, a teraz troszkę pod inny temat, ale związany z tłumaczeniem ;P Widziałaś na YouTube rozmowę babci z tp? Heh ;] A co do matury sprzątacze muszą już mieć ją za sobą ;d Lecz po tym co napisałaś, trzymam się Twojej wersji ;P
_________________ and so the lion fell in love with the lamb.. what a stupid lamb... what a sick, masochistic lion...
Ja mam neostradę od stycznia mam 1mb wcześniej miałem 512kb na modemie sagem f@st 800 nie miałem nigdy problemów poza rejestracją
mareczek, teraz tylko przez internet, nawet jak jesteś w salonie to oni wysyłają podanie do centrali a kurier przywozi umowę do domu którą trzeba podpisać lub nie
Ja mam neostradę od stycznia mam 1mb wcześniej miałem 512kb na modemie sagem f@st 800 nie miałem nigdy problemów poza rejestracją
mareczek, teraz tylko przez internet, nawet jak jesteś w salonie to oni wysyłają podanie do centrali a kurier przywozi umowę do domu którą trzeba podpisać lub nie
ja też teraz mam ten modem I mi chodzi 640kb/s teraz chodzi wolniej bo sąsiedzi zaczynają kupować <LOL>