Wysłany: Sro 18 Mar, 2009 23:09 Konkurs dla wielbicieli słodyczy!
Lubicie słodycze ? Jeśli tak to zapraszam was na stronę www.zozole.pl! Znajdziecie tam ciekawe, łakociowe konkursy. Do wygrania zozolowe plecaki, kubki, piórniki, i mnóstwo słodyczy. Aby je zdobyć wystarczy zalogować się na stronie zozole.pl wejść na zozolowe blogi i rozwiązać znajdujące się tam zadania:
1.Wymyślić zozolowy opis na gg – zabawny i oryginalny opis zawierający słowo „Zozole”.
2. Zaproponować ciekawy przepis albo przysłać fotkę przygotowanej przez siebie sałatki owocowej.
3. Podać przykład zabawnego cytatu z zeszytu szkolnego albo dzienniczka ucznia.
Oceniana będzie kreatywność, oryginalność i zozolowość pomysłów Szczegóły konkursu na www.zozole.pl
Jeśli zobaczą to Moderatorzy <-----> w co watpię <-----> to możesz dostać upomnienie a jeśli to będzie się powtarzać to nawet ostrzerzenie. Jeśli ktoś tak bardzo przestrzega regulaminu i zobaczy twojego posta może to zgłośić. Radzę napisz, że jeśli ktoś chce znać adres strony niesz pisze a ty podasz w PW. Prosta sprawa. Ja cię nie zgłosze spoko. Tylko cię chronię przed ostrzeżeniem.
Dazul napisał/a:
tylko sobie na tym forum założył konto żeby reklamować stron z "zozolami"
Hmm, a widać piszesz w innych tematach. Zresztą przed założeniem konta powinnaś przeczytać regulamin, co nie? xD. Powinnaś wiedzieć, że tu nie wolno reklamowaś stronek.
_________________ Łap chwile, jakby Świat miał się jutro skończyć!
Kochaj życie <3
Twilight ;*
O co ci biega...czy ja jakieś strony reklamowałam?? Co? Ja tylko powiedziałam że na 100% on tylko tu wszedł żeby reklamować tą stronę i nawet jak mu konto usuną to nie będzie go to obchodziło.Nie widzisz że ma tylko 1 post napisany?? Ja regulamin przeczytałam a jak chcesz to mnie możesz zgłosić.Co mi zrobią? Ja przecież nic nie wpisywałam...
[ Dodano: Sob 21 Mar, 2009 11:32 ]
PS.Kto dużo razy nabijał posty: JA czy TY ?? xD
O boshe, sorry. Ja chyba dzisiaj jestem nie wyspana. To wszystko co pisałam to było do nolabel, ale nie zminię niech nolabel, widzi jakie "przestepstwo"popełnił xD. Jeszcze ra wielkie sorry Dazul. Jaka ja głupia
_________________ Łap chwile, jakby Świat miał się jutro skończyć!
Kochaj życie <3
Twilight ;*
Wysłany: Sro 25 Mar, 2009 09:38 Darmowe Słodycze !!!
SŁODYCZE !!!
Można zamówić dużo słodyczy. Klikasz w podany link i się rejestrujesz. Zbierasz punkty. Zamawiasz słodycze za darmo! UWAGA: po wpisaniu danych, odbierz Emila z aktywacja konta. Na samym początku 100 punktów gratis !!!.