Moja córcia bierze udział w konkursie fotograficznym organizowanym przez
Pampers.Wystarczy wejść w podany link i oddać głos na zdjęcie.Nic Cie to nie
kosztuje (jedynie minute czasu)a Oliwia zyska cenny głosik.Bardzo serdecznie
dziękuję za oddany głos i życzę miłego dnia. Glosować można codziennie
[ Dodano: Sro 25 Mar, 2009 16:37 ]
Zapomniałam dodac
Za wszystkie głosy się zrewanżuje
jaddzia - Owszem, ręka mi nie odpadła, zagłosowałem. Ale naprawdę nie spotkałaś się jeszcze z sytuacjami gdzie w podobnych konkursach za podawanie na forach linka otrzymuje się permanentnego bana w konkursie za oszustwo?
Toż biorąc to na czysty rozum - teraz nie idzie tu o ocenę zdjęcia, tylko o to kto zareklamuje swojego linka większej ilości osób.
Pierwszy raz biorę udział w takim konkursie i może faktycznie źle do tego podchodzę ale jednak w jakiś sposób muszę zareklamować zdjęcie żeby zachęcić do glosowania.
Chippy -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 26 Mar, 2009 10:11
Dałem głosa kurde, ale - jak mówi Shaunri - kiedyś wywalono mnie na zbity pysk z peb.pl, za to właśnie że reklamowałem swój blog
jaddzia - Takie tam Twoje reklamowanie pewnie nic złego nie zrobi, ale w historii internetu było parę poważnych konkursów w których całkiem spora wygrana zaczęła zależeć tylko od reklamy. A w takim wypadku zanika moc czystej rywalizacji : )
A jak dla mnie to zwykłe oszustwo. Wygrywać powinny osoby, które mają najlepsze zdjęcia a nie, które są sprytne i wrzucają spam gdzie popadnie. W takiej sytuacji ocena jest nieadekwatna do zdjęcia. Ale.. cwaniactwo często popłaca;// W jakim my świecie żyjemy..