| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Co się dzieje?
Autor Wiadomość
Dazul Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 28 Mar, 2009 17:08   Co się dzieje? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Więc,ściągam sobie ciuchy,włosy...itp Instaluje i ? Nie mam niektórych rzeczy.Np.ściągam włosy i niektóre są a w w innych jakaś głowa królika Confused Hm...

Kto mi powie dlaczego tak jest?
Co zrobić żeby tak nie było?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
333668
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 28 Mar, 2009 17:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

O co chodzi?
Powrót do góry
Chippy
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 28 Mar, 2009 17:09   

Ale.... o co ci chodzi?
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 28 Mar, 2009 17:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No że jak ściągam sobie ciuchy,fryzury do simsów to niektóre mi wychodzącą a niektóre zamiast ciuchów jakieś królicze głowy,albo cóś Confused
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
333668
Chippy
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 28 Mar, 2009 17:17   

Aaaa... do simsów, trzeba było pisać. Co do tego, to dlatego, że dużo ubrań (w ogóle - dodatków) to fake'y - po prostu to nie to, co ma być. To nie jest błąd gry.
Powrót do góry
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Sob 28 Mar, 2009 17:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

przestan gadac glupoty chippy.

glowa krolika albo te proste dlugie wlosy sa wtedy jak brakuje mesha do gry. byc moze sciagasz same tekstury wlosow, bez modelu 3d.
jak sciagasz ubrania albo wlosy ze stron to zwroc uwage czy nie ma napisu MESH INCLUDED, to znaczy ze mesh jest razem z tekstura, jezeli nie ma to musisz osobno szukac i sciagac modelu. ;p
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 28 Mar, 2009 17:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chippy napisał/a:
Aaaa... do simsów, trzeba było pisać

Sorka...jakoś mi się zapomniało xD

Thx Tremere
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
333668
Chippy
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 28 Mar, 2009 21:04   

Tremere napisał/a:
glowa krolika albo te proste dlugie wlosy sa wtedy jak brakuje mesha do gry. byc moze sciagasz same tekstury wlosow, bez modelu 3d.
jak sciagasz ubrania albo wlosy ze stron to zwroc uwage czy nie ma napisu MESH INCLUDED, to znaczy ze mesh jest razem z tekstura, jezeli nie ma to musisz osobno szukac i sciagac modelu. ;p

Hmm... a, ale to tak Smile. Ja myślałem, że chodzi o tzw. fake, bo kiedyś pobierałem bardzo dużo samochodzików do trackmanii, a 95 % nich było uszkodzone albo nie były tymi (lamborghini) którymi miały być (maluch ) Smile.
Powrót do góry
krystian603 Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 28 Mar, 2009 21:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dazul, albo ściągasz dodatki do nie kombatybilnej wersji gry Smile bo jak masz grę po polsku a dodatki po angielsku niestety nie będzie działać.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
10275118
Chippy
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 28 Mar, 2009 21:39   

Eeee, to raczej nie od tego. Tak jak mówi Tremere. Jakby mi screena zrobiła i bym widział, to bym tego nie napisał (królicze uszy to dla mnie po prostu uszy królika, wszystko biorę na poważnie Smile).

[ Dodano: Sob 28 Mar, 2009 20:41 ]
Eeee, to raczej nie od tego. Tak jak mówi Tremere. Jakby mi screena zrobiła i bym widział, to bym tego nie napisał (królicze uszy to dla mnie po prostu uszy królika, wszystko biorę na poważnie Smile)..
Powrót do góry
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Sob 28 Mar, 2009 21:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

na bank jest tak jak napisalam, sama swojego czasu robilam meshe i tekstury do simsow wiec wiem na czym to polega. wersja jezykowa nie ma nic do rzeczy w dodatkach z neta.
Powrót do góry
violetLily Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sob 28 Mar, 2009 22:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A czy mogłabys mi powiedzieć Tremere, gdzie takie dodatki można znaleźć do simsów? Wink

Twilight ;*
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Sob 28 Mar, 2009 22:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A używałas googli ? Razz

Aktywista
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sob 28 Mar, 2009 22:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale to tak na pierwszą lepszą stronę wejść? ;d Bezpieczne to i zapewnia mi dobrą jakoś tych dodatków? xd

Twilight ;*
Powrót do góry
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Sob 28 Mar, 2009 22:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jest taki stron kilkaset o ile nie kilka tysiecy :p
ale polecam ci www.modthesims2.com, thesimsresource2.com i dobre wlosy sa na peggy sims - http://www.peggyzone.com/html/EN/index.html (tylko ze platne, chociaz niektore sa darmowe)
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu