No że jak ściągam sobie ciuchy,fryzury do simsów to niektóre mi wychodzącą a niektóre zamiast ciuchów jakieś królicze głowy,albo cóś
Chippy -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 28 Mar, 2009 17:17
Aaaa... do simsów, trzeba było pisać. Co do tego, to dlatego, że dużo ubrań (w ogóle - dodatków) to fake'y - po prostu to nie to, co ma być. To nie jest błąd gry.
glowa krolika albo te proste dlugie wlosy sa wtedy jak brakuje mesha do gry. byc moze sciagasz same tekstury wlosow, bez modelu 3d.
jak sciagasz ubrania albo wlosy ze stron to zwroc uwage czy nie ma napisu MESH INCLUDED, to znaczy ze mesh jest razem z tekstura, jezeli nie ma to musisz osobno szukac i sciagac modelu. ;p
glowa krolika albo te proste dlugie wlosy sa wtedy jak brakuje mesha do gry. byc moze sciagasz same tekstury wlosow, bez modelu 3d.
jak sciagasz ubrania albo wlosy ze stron to zwroc uwage czy nie ma napisu MESH INCLUDED, to znaczy ze mesh jest razem z tekstura, jezeli nie ma to musisz osobno szukac i sciagac modelu. ;p
Hmm... a, ale to tak . Ja myślałem, że chodzi o tzw. fake, bo kiedyś pobierałem bardzo dużo samochodzików do trackmanii, a 95 % nich było uszkodzone albo nie były tymi (lamborghini) którymi miały być (maluch ) .
Dazul, albo ściągasz dodatki do nie kombatybilnej wersji gry bo jak masz grę po polsku a dodatki po angielsku niestety nie będzie działać.
Chippy -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 28 Mar, 2009 21:39
Eeee, to raczej nie od tego. Tak jak mówi Tremere. Jakby mi screena zrobiła i bym widział, to bym tego nie napisał (królicze uszy to dla mnie po prostu uszy królika, wszystko biorę na poważnie ).
[ Dodano: Sob 28 Mar, 2009 20:41 ]
Eeee, to raczej nie od tego. Tak jak mówi Tremere. Jakby mi screena zrobiła i bym widział, to bym tego nie napisał (królicze uszy to dla mnie po prostu uszy królika, wszystko biorę na poważnie )..
na bank jest tak jak napisalam, sama swojego czasu robilam meshe i tekstury do simsow wiec wiem na czym to polega. wersja jezykowa nie ma nic do rzeczy w dodatkach z neta.