Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 22 Mar, 2009 19:12
Ta.. BMI.. Ja mam wg tego niedowagę, nawet, kiedy miałam 'troszkę tłuszczyku', kiedy naprawdę przytyłam i czułam się gruba miałam prawidłową wagę.. wierzmy takim prowizorycznym wyliczeniom
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 01 Lut 2009 Posty: 655
Wysłany: Nie 22 Mar, 2009 20:16
Ten BMI to pic na wodę. Choć wiem, że mam naprawdę niedowagę, która wychodzi także w tym liczniku. Ale moje kolezanki także obliczały na tym kalkulatorze, czy wszystko jest z nimi ok i rzeczywiście niby tak wyszło. Ale na pierwszy rzut oka widać, że mają spoorą nadwagę..
_________________ and so the lion fell in love with the lamb.. what a stupid lamb... what a sick, masochistic lion...
Tak,możesz wejść na jakąś stronę i obliczyć BMI,moim zdaniem jest ok. W Twoim wieku można mieć różne skoki wagi bo to przecież dojrzewanie,więc nie przejmuj się.
[ Dodano: Czw 26 Mar, 2009 17:51 ]
Tak,możesz wejść na jakąś stronkę i obliczyć swoje BMI,ale w Twoim wieku możliwe są skoki wagi,więc się nie przejmuj.