Ok Koral, jak tylko ja zdobede jaks jej fotke aktualna natychmiast ja dostaniesz
oj wera.... my jestesmy (tak mysle) najlepszymi przyjaciolkami chodzimy do jednej klasy powiem wiecej najczesciej do jednej lawki mieszkamy na jednym osiedlu i raczej nie mozna powiedziec ze sie nie znamy no nie blandzia??
Te blanka, ja pierwsze słysze że ty z siemianowic jestes, bo wiesz, ja też jestem z siemianowic jaki ten świat mały, a gdzie dokładnie mieszkasz, w centrum w siemcach na bytkowie w michałkowicach czy jeszcze gdziec indziej?
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
oj to bedzieci musieli troszke poczekac
bo musze isczrobic nowe zdjcia
powod?!!-na wszystkich jestem z bracmi (mam 2 starszych i jedznego mlodszego) z rodzina itd. albo z kolegaami i kolezankami albo jak mialam 5 lat
aha i dzieki a komplementy
pa!
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
Ja pierdziele, ale zbieg okolicznośc, ja tez jestem z siemianowic, tylko że z michałkowic, a do jakiej wy szkoły chodzicie? i wyślijcie mi zdjęcie, muszę was zobaczyć
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..