To polecam poszukac troche w necie. Ale powiem szczerze , ze to sie nie dokonca oplaca. Moj kumpel w miesiac wyciaga po 15zl, tylko ze on caly czas klika te bannery i rozsyla innym.
Znaczy 15zl na jednej stronce xD
A jest zarejestrowany na ok. 10-20 stronkach. .
Ale caly dzien nic innego praktycznie nie robi;/
15x10=150zl za tyle caly miesiac siedziec, to nie wiem czy sie oplaca...
kurde, 0,5 grosza za jedną reklamę. i co z tym trzeba robić ? rozsyłać przez pocztę ? czy jak ?
a co do pracy chałupniczej to na przykład składanie długopisów czy jakiś zabawek... wziełabym takie coś, ale u mnie w mieście nigdzie nie widziałam ogłoszeń (siedlce)
Pewnie chodzi o klikanie w jakieś bzdurne reklamy.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Chodzi tu o wypelnianie ankiet.Nie ma kokosow ale zawsze cos wpadnie.
Sprobowac warto,nie pobieraja zadnych zaliczek tak jak na innych stronach.
Po prostu wchodzisz rejestrujesz sie i czekasz az dostaniesz ankiete do wypelnienia.
Ankieta przychodzi droga mailowa ale wypelniasz ja po zalogowaniu sie na swoim koncie.
Ankiety sa anonimowe,system po wylogowaniu jedynie zapamietuje wiek czy zamieszkanie(zalezy czego ankieta dotyczy i w jakim regionie jest przeprowadzana czy w jakim przedziale wiekowym).
Tak wiec jak mowilam sprobowac warto,nic nie placicie a mozecie zarobic troszke.
Poszukaj w necie, jest sporo pracy w domu. Nie wiem co dokładnie chcesz robić. Widziałem parę propozycji na stronie: praca warszawa
Może coś wybierzesz.