Cały czas ostatnio latam po googlach i szukam fajnej gry z końmi . Takiej do ściągnięcia, i z niezbyt "genialną" grafiką, bo moja karta graficzna jest.... e... kiepska?
Jak znacie jakieś fajne, to podajcie nazwę, i jak możecie link do ściągnięcia =)
Z góry dzięki
Wysłany: Sob 18 Kwi, 2009 13:42
Do ściągnięcia w sumie będzie każda, ino nie do końca legalnie.
Chyba najlepsza seria to Horsez - poszukaj sobie tego tytułu : )
Riaga -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 18 Kwi, 2009 13:45
Słyszałam o niej- widziałam nawet trailer. A można ją legalnie ściągnąć? I czy ma dobrą grafikę? <-- bo jeśli tak, to nie mam co próbować. Ale dzięki =) Ściągnę, i zobaczę
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 30 Lis 2008 Posty: 133
Wysłany: Nie 19 Kwi, 2009 11:21
Riaga, gra o koniach-polecam Riding Star Jest tam grafika 3D xd
Chippy -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 19 Kwi, 2009 12:50
Och, super, że jest grafika 3d. No normalnie trzeba jakiegoś emotikona walnąć, o - może "xD" albo "bosch" albo "olololol" albo "<hahaha>" albo "<lol2>" ? Sry, ale się dzisiaj już zdenerwowałem na takie rzeczy, wszystkich poszkodowanych przepraszam .
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 30 Sty 2009 Posty: 550
Wysłany: Nie 19 Kwi, 2009 12:55
Można sobie pisac co się chce, ty nie piszesz twoja sprawa my se piszemy trudno! Mogłeś zostawic to dla siebie, kogo obchodzi,że głupie <lol> albo xd cię obraża <lol>
_________________ Łap chwile, jakby Świat miał się jutro skończyć!
Kochaj życie <3
Twilight ;*
Chippy -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 19 Kwi, 2009 12:57
Dlatego właśnie wszystkich poszkodowanych przepraszam jak najmocniej, ale w końcu ze mnie wypłynęła nienawiść do niepohamowania .
[ Dodano: Nie 19 Kwi, 2009 11:58 ]
Przepraszam, ale jestem niestety innym człowiekiem i mam trochę inny tok myślenia od ciebie .