| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Czy to dobrze?
Autor Wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 14 Mar, 2009 09:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty - Żeby meżczyzna był wysportowany nie musi zaczynać ćwiczyć w wieku 12 lat : )

Poza tym w większości przypadków ładny, symetryczny wygląd ciała jest skutkiem uprawiania sportu, a nie ćwiczenia na siłowni - siłownia tutaj tylko wspomaga uwydatnienie mięśni : )
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 14 Mar, 2009 10:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
nasty - Żeby meżczyzna był wysportowany nie musi zaczynać ćwiczyć w wieku 12 lat : )

Poza tym w większości przypadków ładny, symetryczny wygląd ciała jest skutkiem uprawiania sportu, a nie ćwiczenia na siłowni - siłownia tutaj tylko wspomaga uwydatnienie mięśni : )

A czy ja napisałam inaczej? Wink
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 14 Mar, 2009 13:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A w sumie to nie, nie wiem dlaczego zrozumiałem coś innego : P
Powrót do góry
@siex Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Sob 14 Mar, 2009 13:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

violetLily napisał/a:
Do @siex - pff.. po co takie posty? Juz chyba z 4 raz w ciągu 15 minut natknęłam się na takiego typu odpowiedzi. Co komu da - Tak. ; Acha. ; I don't Know. ?

Yyyyy, nie wiem
off top;//
dzięki, ze napisałaś @siex, a to Tak w moim poście to do pytania. Czy to dobrze?

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Sheere Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Nie 29 Mar, 2009 15:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Trohę dużo jak na 12 coś mi się kupy nie trzyma.12-latek 100 kg wieżyć mi się nie chce,ale nie można brać tyle na klate to jest za dużo
Powrót do góry
belnessa 112 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 31 Mar, 2009 20:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi się,że powinieneś podnosić trochę mniej kilogramów. Niekoniecznie od razu 100 Smile. Może spróbuj trochę lżejsze. Smile
Powrót do góry
Jakubo Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 17 Kwi, 2009 21:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No wiecie ograniczyłem trochę, tera max 80!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
@siex Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Sob 18 Kwi, 2009 11:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przepukliny dostaniesz xd

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
krystian603 Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 20 Kwi, 2009 15:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mądry jak mój kuzynek, grał w nogę na upadłego , całymi dniami, łamał nogi, ręce. W każdych zawodach grał, i gra nadal, był w klubie. Aż do jednego zdarzenia złamał nogę i upadł na głowę okazało się że ma kruche kości i ma coś z głową po upadku. Teraz mgleje co chwilę. No i co dobrze się tak przemęczać!?????
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
10275118
swierk84 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 21 Kwi, 2009 18:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

krystian603 napisał/a:
Mądry jak mój kuzynek, grał w nogę na upadłego , całymi dniami, łamał nogi, ręce. W każdych zawodach grał, i gra nadal, był w klubie. Aż do jednego zdarzenia złamał nogę i upadł na głowę okazało się że ma kruche kości i ma coś z głową po upadku. Teraz mgleje co chwilę. No i co dobrze się tak przemęczać!?????

Mam starszego kumpla ktory ma dokladnie taka historie.
A co do tematu,gosciu,powiem ci 2 rzeczy.
Albo mnie posluchasz i to co inni ci mowili (zebys tego nie robil) i zebys zaczal pozniej,a zycie moze i udane bedziesz mial,albo zapieprzaj jak chcesz po 100,150,200kg a ile tam chcesz...Bedziesz mial 20 lat to bedziesz po ulicy zapierniczal na wozku albo za pomoca laski...Bedziesz chlal jabole na lawkach a inna stara baba by ci wydziwioc cos non stop mowila ze taki lub siaki byles...
Pamietaj-Jezeli jeszcze nie dorastasz,albo i dorastasz,to musisz zakonczyc to,nawet 50kg nie probuj,po prostu zaprzestaj?Przeciazanie miesni powoduje zaprzestanie produkowanie komurek itp...kosci staja sie kruche,ty sie zdrowo wcale nie czujesz,wtryskujesz sterydy itp...

Jak przeczekasz okres dorastania,to bedziesz mogl pakowac,tyle ile chcesz,pamietaj,co natura stworzyla,to nie odchodzi.Miesnie ktore sobie napakowales zostana w twoim ciele poki sie ono utrzyma (po smierci sie skruszy i koniec Smile) a jezeli bedziesz "sflaczaly bekon" jak to Shaunri powiedzial to bedzie oznaczalo ze sterydy wpieprzales itp...Wiem ze na plazy chcesz wygladac swietnie,zeby laski patrzyly "o kurde ale klata" a na nastepny rok tam przychodzisz,flaki na rekach,klacie,nogach,nawet zadajesz sobie pytanie po co zyjesz.

Krotko mowiac:Zaprzestaj teraz!!

Numer Gadu-Gadu
393033
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu