Wysłany: Sob 14 Mar, 2009 09:05
nasty - Żeby meżczyzna był wysportowany nie musi zaczynać ćwiczyć w wieku 12 lat : )
Poza tym w większości przypadków ładny, symetryczny wygląd ciała jest skutkiem uprawiania sportu, a nie ćwiczenia na siłowni - siłownia tutaj tylko wspomaga uwydatnienie mięśni : )
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sob 14 Mar, 2009 10:41
Shaunri napisał/a:
nasty - Żeby meżczyzna był wysportowany nie musi zaczynać ćwiczyć w wieku 12 lat : )
Poza tym w większości przypadków ładny, symetryczny wygląd ciała jest skutkiem uprawiania sportu, a nie ćwiczenia na siłowni - siłownia tutaj tylko wspomaga uwydatnienie mięśni : )
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 30 Sty 2009 Posty: 550
Wysłany: Sob 14 Mar, 2009 13:43
violetLily napisał/a:
Do @siex - pff.. po co takie posty? Juz chyba z 4 raz w ciągu 15 minut natknęłam się na takiego typu odpowiedzi. Co komu da - Tak. ; Acha. ; I don't Know. ?
Yyyyy, nie wiem
off top;//
dzięki, ze napisałaś @siex, a to Tak w moim poście to do pytania. Czy to dobrze?
_________________ Łap chwile, jakby Świat miał się jutro skończyć!
Kochaj życie <3
Twilight ;*
Mądry jak mój kuzynek, grał w nogę na upadłego , całymi dniami, łamał nogi, ręce. W każdych zawodach grał, i gra nadal, był w klubie. Aż do jednego zdarzenia złamał nogę i upadł na głowę okazało się że ma kruche kości i ma coś z głową po upadku. Teraz mgleje co chwilę. No i co dobrze się tak przemęczać!?????
Mądry jak mój kuzynek, grał w nogę na upadłego , całymi dniami, łamał nogi, ręce. W każdych zawodach grał, i gra nadal, był w klubie. Aż do jednego zdarzenia złamał nogę i upadł na głowę okazało się że ma kruche kości i ma coś z głową po upadku. Teraz mgleje co chwilę. No i co dobrze się tak przemęczać!?????
Mam starszego kumpla ktory ma dokladnie taka historie.
A co do tematu,gosciu,powiem ci 2 rzeczy.
Albo mnie posluchasz i to co inni ci mowili (zebys tego nie robil) i zebys zaczal pozniej,a zycie moze i udane bedziesz mial,albo zapieprzaj jak chcesz po 100,150,200kg a ile tam chcesz...Bedziesz mial 20 lat to bedziesz po ulicy zapierniczal na wozku albo za pomoca laski...Bedziesz chlal jabole na lawkach a inna stara baba by ci wydziwioc cos non stop mowila ze taki lub siaki byles...
Pamietaj-Jezeli jeszcze nie dorastasz,albo i dorastasz,to musisz zakonczyc to,nawet 50kg nie probuj,po prostu zaprzestaj?Przeciazanie miesni powoduje zaprzestanie produkowanie komurek itp...kosci staja sie kruche,ty sie zdrowo wcale nie czujesz,wtryskujesz sterydy itp...
Jak przeczekasz okres dorastania,to bedziesz mogl pakowac,tyle ile chcesz,pamietaj,co natura stworzyla,to nie odchodzi.Miesnie ktore sobie napakowales zostana w twoim ciele poki sie ono utrzyma (po smierci sie skruszy i koniec ) a jezeli bedziesz "sflaczaly bekon" jak to Shaunri powiedzial to bedzie oznaczalo ze sterydy wpieprzales itp...Wiem ze na plazy chcesz wygladac swietnie,zeby laski patrzyly "o kurde ale klata" a na nastepny rok tam przychodzisz,flaki na rekach,klacie,nogach,nawet zadajesz sobie pytanie po co zyjesz.