na wakacjach bedzie lajtowo z laskami (bzykanko hehe :D)
z tym to troche uwazaj, gumka koniecznie. raz ze chroni przed bakteriami (nie, nie tylko HIV czy HCV, przed roznymi) a dwa ze chyba nie chcialbys miec wakacyjnej pamiatki na cale zycie? znaczy sie dziecka?
na wakacjach bedzie lajtowo z laskami (bzykanko hehe )
z tym to troche uwazaj, gumka koniecznie. raz ze chroni przed bakteriami (nie, nie tylko HIV czy HCV, przed roznymi) a dwa ze chyba nie chcialbys miec wakacyjnej pamiatki na cale zycie? znaczy sie dziecka?
Nie martw sie potrafie byc odpowiedzialny
Oczywiscie ze sie zabezpiecze
raz ze chroni przed bakteriami (nie, nie tylko HIV czy HCV, przed roznymi)
Gwoli ścisłości, HIV i HCV to nie bakterie.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Chippy -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 24 Kwi, 2009 19:47
To chyba wirusy, ale nie jestem pewien, bo w szkole nie raczą o tym uczyć .
Pewnie wie, ale jakiegoś dzieciaka to może zmylić.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Może i Rossman nie sprzedaje tak jak napisano w tym artukule .. ale mogą gdzieś indziej sprzedawać ..
np. koło mojej sQl są dwa sklepy gdzie sprzedają papierosy i gumki nieletnim (dzieciakom)
raz ze chroni przed bakteriami (nie, nie tylko HIV czy HCV, przed roznymi)
Gwoli ścisłości, HIV i HCV to nie bakterie.
a gdzie ja to napisalam? wiem czym jest hiv i hcv, mowilam o zwyklych bakteriach kily czy chociazby rzeżączki. chyba nie masz mnie za taka idiotke, wiem czym sa wirusy a czym bakterie.
Hmm, "Pewnie wie, ale jakiegoś dzieciaka to może zmylić.". O co tyle krzyku?
—Michael Shermer