| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Pomocy
Autor Wiadomość
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 10:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

heh jak masz erekcje to tylko się ciesz Smile oznacza to że ejsteś normalny i zdorowy jak rybka Smile... Jak ci się podnosi to wejdż do wody w wodzie niewidać Razz chyba że lubisz paradować z namiotem po całym basenie...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Jaś Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 05 Kwi, 2009 14:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

elfkaNenar napisał/a:
Zapomnialyscie, ze na plazach dla nudystow malo jest osob poniżej 50 XD... jak byłam w Grecji kiedyś nawakacjach, to zupełnie obok była plaża dla nudystów... same stare babki i faceci... matko zmieniłam miejsce, bo mi sie zygac chcialo na widok tych obisłych zwałów tłuszczu
Kochana dziewczyno, wiedz ze z wiekiem człowiek taki się staje. Niejeden młody chłopak pobiera się z młoda piękną atrakcyjna dziewczyną, a po latach staje się ona grubym brzydkim kaszalotem i co wtedy się dzieje. Wielu panów robi skoki w bok, albo rozwodzą się z swoimi ukochanymi i idą do dużo młodszych. Zdarza się to mężczyznom w średnim wieku koło 40, wielu z nich ma już kasę i kupuje sobie młodość, kiedyś i tobą będzie się ktoś brzydził i ciebie twój ukochany będzie zdradzał jak ci wszystko oklapnie, oczywiście pod warunkiem że będzie się zachowywał jak ty i będzie uciekał od tego co obwisłe, Dojrzej dziewczyno.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 05 Kwi, 2009 15:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Miała 4 lata zeby dojrzeć, pewnie dała radę...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
wonx Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sob 02 Maj, 2009 20:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie ma co sie martwić wzwodem na basenie! Ja rozumiem... czasem jest to krępujące ale to się każdemu zdarza i zdarzać się będzie. Większość chłopaków tak ma ^^

Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi