Hej,mam pewien problem bo ostatnio dowiedziałem sie że trzeba myć żoledzia do tego czasu niewiedzialem ze trzeba go myć ok poszedłem myć odkrywa skore do konca żolędzia a tam tyle spermy zolt-bialej ze az sie neimalo pozygalem wymylem to po 30minutach,zwrocilem uwage ze kolor konca żołędzia jest fioletowy,i mam tak ze niemoge spac wiczorem na boku bo jestem wrazliwy co to moze byc ? czy mam jakoś chorobe? mam 14lat.
pozdrawiam
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 27 Lis 2008 Posty: 193
Wysłany: Nie 24 Maj, 2009 18:54 Re: Żołądź
REq2009 napisał/a:
spermy zolt-bialej
nie spermy, tylko mastki
Żołądź może być czerwony, różowy a nawet podchodzić pod fioletowy, ale jak boli, to chyba normalne nie jest. Tak czy siak nikt Cię tu nie zdiagnozuje. To może zrobić lekarz po uprzednim badaniu.
jakbym mial pojsc do lekarza co im mowic?a i mam maly problem bo jak ide spac to ciagle przed oczami widze gole baby itp... jak mysle o czym innym to znowu to samo minie to ?:=|
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Wysłany: Pon 25 Maj, 2009 07:53
REq - Idziesz do lekarza i mówisz o swoich obawach, że boli, że uważasz że możesz mieć jakaś chorobę, że nie wiesz czy tak powinno być. Lekarz nie diabeł, za zadanie ma pomóc.
A po drugie - może minie, może nie. Ja tam cały czas, wszędzie widzę gołe baby. Ba! Do tego dziewice! : )
Shaunri jest ginekologiem w zakonie sióstr kapucynek.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer