madziara12645 Pomogła: 1 raz Dołączyła: 22 Maj 2009 Posty: 9
Wysłany: Sob 23 Maj, 2009 14:44 stanik-jaki rozmiar?
Dziewczyny pomóżcie mi dobrać odpowiedni rozmiar stanika. Pod biustem mam 64cm w biuście 71. dodam jeszcze że mam nierówne piersi,lewa jest więkrza od prawej i brdzo mnie to martwi Prosze pomóżcie!!!!!
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sob 23 Maj, 2009 14:55
Każda ma troszkę nierówne piersi. Czasem tego nie widać, a czasami troszkę.
Wg kalkulatora z jakiego skorzystałam jest to 65aa.. Idź do sklepu i przymierz, bo czasami różnią się krojem i mogą źle leżeć.. Choć czy na aa jest potrzebny?
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 01 Lut 2009 Posty: 655
Wysłany: Wto 26 Maj, 2009 23:08
Dzięki Nasty, ale czy taka (no w sumie przesadziłam, asymetria nie jest duża) asymetria może być w przyszłości źródłem jakichś problemów zdrowotnych?
Myszka, Maziak - Do niedawna mialam identycznie.. Chuda niestety jestem w dalszym ciągu, ale przynajmniej biuścik zwiększył tempo.
Nie martwcie się. Uroośnie. ;P Jest na to czas.
Po 16 roku życia należy się zgłosić do lekarza jak niedostanie się miesiączki.
Oznaki dojrzewania powinny pojawić się nie później niż około 14 lat.
_________________ and so the lion fell in love with the lamb.. what a stupid lamb... what a sick, masochistic lion...
To wszystko wiem violetLily, z tego co wiem to raczej nie, jedynie z doborem stanika, ale ta asymetria się zmniejszy i będzie naprawdę minimalna. Znam osoby które miały taki problem, ale juz im się wyrównało i teraz maja spokój.
_________________ "Dokąd tak biegniesz? Przecież wiesz że przed sobą nie uciekniesz."
Wysłany: Sro 27 Maj, 2009 17:22
O tym się już przekonałam. ;P
_________________ and so the lion fell in love with the lamb.. what a stupid lamb... what a sick, masochistic lion...
Twilight ;*
Myszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 28 Maj, 2009 15:48
violetLily tylko zauwaz że jesteś w moim wieku ...a ja biodra mam juz bardzej kobiece a góra płaska jak deska...no może nie zupełnie ale prawie jak deska...a taka asymetria jest normalna często tak jest w okresie dojrzewania kiedyś to przejdzie
Wysłany: Czw 28 Maj, 2009 19:41
Może powinnaś troszkę więcej jeść? Biust kobiety zbudowany jest w dużej mierze także z tkanki tłuszczowej A nawet jeśli, to piersi rosną w swoim tempie, czasem później czasem wcześniej.
Twilight ;*
Myszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 29 Maj, 2009 12:55
niestety ja nie jem mało ( właśnie zajdam loda czekoladowego) tylko tyle na ile mam ochotę i to wcale nie jest mało czasami nawet dość dużo...to chybaprzez przemianę materi