Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Nie 15 Mar, 2009 21:04
Wkładek w ogóle nie trzeba nosić, kto wam powiedział że trzeba ? Co więcej, przy wkładce nie ma dostępu powietrza, tak na prawdę zdrowiej jest bez.
A śluz jest w całym okresie cyklu, nie tylko w czasie dni płodnych. Wtedy po prostu zmienia swoją konsystencję i jest go więcej, wtedy może faktycznie przeszkadzać.
Szczerze mowiac,robcie jak wam lepiej.Jezeli sluz wam dziochy przeszkadza,to noscie tych always itp...To sama industria,jakas technologia nowoczesna,niby to tamto,siamto a sramto przynosi,ale najwazniejsze jets jednak wasza opinia kochane panie,choc tylko oddychamy "swiadomie" przez nos to cale nasze cialo musi oddychac (szczegolnie bogi cierpia na braku powietrza) i smierdza.Jezeli uzywacie tych always itp...to wasza pochwa moze wydzielac taki sam zapach (tak mysle),i jest jak u nogach.
Jeżeli nie masz śluzu nie musisz i nie polecam, ja też nie mam śluzu i nie nosze bo nie muszę. Z tą reklamą chodzi o to że jak śluz jest mokry albo wilgotny to czujesz się nieświerzo dlatego nosisz wkładnie zeby tego tak nie czuć i nie brudzić majtek. Wydaje mi się że nie musisz nosić i ja bym bez potrzeby nie nosiła, jeszcze sie nanosisz podpasek i wkładek
_________________ "Dokąd tak biegniesz? Przecież wiesz że przed sobą nie uciekniesz."
ja tam mam śluz codziennie i wkładki noszę tylko gdy jest mi naprawdę niekomfortowo ;p jeśli nie masz śluzu to po co marnować wkładki jak po wyciągnięciu będą suche? xD
_________________ "Leave me dreaming on the bed
See you right back here tomorrow for the next round
Keep this scene inside your head
As the bruises turn to yellow
The swelling goes down..."