Z tego co wiem to pliki zabezpieczone są TYLKO (w sims2) w folderze "TSData". A instalator nie jest na tyle chamski by w jakimś komputerze coś zainstalować poprawnie, a w drugim niepoprawnie ;]. Naprawdę - ja się nie wymądrzam.
nie gadaj glupot, prosze cie, chyba wiem co mowie. nie kopiowal mi sie z oryginalnej plyty folder WorldCaches do Moich Dokumentow/Ea Games i musialam przegrywac te pliki od kolegi ktory instalowal gre z MOJEJ PLYTY. komputery to nie ludzie Chippy i sa nieprzewidywalne.
akurat jezeli chodzi o simsy to zepsute pliki to standard, mam wszystkie oryginalne i bardzo czesto musialam od kogos brac pliki okolicy albo jakies inne wiec Chippy nie wymadrzaj sie.
no więc ja miałam tak samo. Chippy, daj już spokój, bo my nie kłamiemy, ok ? xP
_________________ "Leave me dreaming on the bed
See you right back here tomorrow for the next round
Keep this scene inside your head
As the bruises turn to yellow
The swelling goes down..."
Chippy -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 15 Lip, 2009 09:22
Tremere, przecież piszę że w dokumentach są pliki cache (i pobierane itd) które nie korzystają z secuROM'a.... Dam se spokój.. ;]
jezu, tak jestem idiotka i nie wiem o co ci chodzi. pliki ktorych nie mialam nie robia sie same i powinny byc przy instalacji, wiec juz koniec bo ty o jednym a ja o drugim.