Pomogła: 16 razy Dołączyła: 27 Lis 2008 Posty: 193
Wysłany: Pon 20 Lip, 2009 16:36
KAMCIA - miseczka B przy obwodzie 80 jest o wiele większa od miseczki B przy obwodzie 70. Jednak nie sugeruj się mamą, bo nie jest powiedziane, że będziesz miała dokładnie taki sam rozmiar jak ona. A poza tym Twoja mama w wieku 20 lat mogła mieć przeciez dużo mniejsze piersi niż teraz (mojej po 2 ciążach zwiekszyły się o 2 rozmiary).
I nie pisz, że faceci lecą tylko na cycki. Ja mam jeszcze mniejsze od Ciebie, a mimo to mój facet szaleje na ich punkcie. Zresztą nie tylko cycki mu się podobają, bo przecież chłopa podnieca też tyłek, brzuszek, uda, ramiona.... Jestesmy razem 4 lata i nigdy wielkość moich piersi nie przeszkadzała mu w niczym, nawet w tym żeby podniecał się na mój widok, więc naprawde nie szukaj problemu tam, gdzie go nie ma
Wysłany: Pon 20 Lip, 2009 17:28
Pamiętajcie - kobieta ma wyglądać kobieco. Wargi na pół twarzy, nogi do szyi, szyja do nóg, oczy na pół czoła, czy piersi niczym zeppeliny nie są kobiece. W ogóle nie są kobiece.
Pamiętajcie - kobieta ma wyglądać kobieco. Wargi na pół twarzy, nogi do szyi, szyja do nóg, oczy na pół czoła, czy piersi niczym zeppeliny nie są kobiece. W ogóle nie są kobiece.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pon 20 Lip, 2009 18:34
A pół biedy kobiecie, pomyśl o wygodzie. Ja chętnie oddam swoje Po szukaniu biustonosza 2 miesiące, po szukaniu stroju kąpielowego przez rok, a i tak nie znalezieniu tańszego niż za 300 zł, po ćwiczeniach, żeby kiedyś jakoś wyglądały, dobieraniu ubrań, dopasowywaniu u krawcowej <bo wszystko robią na panienki z miseczką a-c, a jak ma większą miseczkę to z założeniem, że ma 50 kg nadwagi:d> .. i tak mogę wymieniać bez końca na pewno stwierdziłabyś, że małe jest piękne.
Nawet nie wiesz, jak się cieszę, kiedy ćwicząc, biegając widzę, że mi się biust kurczy
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 18 Lip 2009 Posty: 203
Wysłany: Pon 20 Lip, 2009 22:58
Tak źle i tak niedobrze, co? My, baby, lubimy narzekać po prostu To za małe, to za duże, to za grube, to za chude, to za długie, to za krótkie. I to się raczej nie zmieni