Pomogła: 29 razy Dołączyła: 01 Lut 2009 Posty: 655
Wysłany: Sob 30 Maj, 2009 21:15
A ja ostatnio uważam, że małe jest piękne, więc w sumie to teraz dla mnie nie istotne, czy będę miała tak jak teraz malutki biuścik, czy większy jak jeszcze urośnie. ;]
_________________ and so the lion fell in love with the lamb.. what a stupid lamb... what a sick, masochistic lion...
Twilight ;*
madziara12645 Pomogła: 1 raz Dołączyła: 22 Maj 2009 Posty: 9
Wysłany: Nie 31 Maj, 2009 18:45
zadałam już pytanie na początku ale tez chce dodać że jestem strasznie chuda:( mam 160cm i 35kg...miło słyszeć że ktoś też jest w podobnej sytuacji bo moje dziewczyny w klasie ważą po 50-58kg i dziwnie się czuje między nimi..;( wracając do dojrzewania - biodra nic mi sie nie zaokrągliły,nie mam biustu poprostu zaczynam sie zastanawiać czy nie jestem chłopakiem hehehe.....zazdroszczę dziewczyną które są szczupłe ale sylwetke kobiecą no i biust ( nie zaduży ale taki żeby był widoczny a nie taki jaki ja mam wymiary 64cm pod i 71cm w biuście;()
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 01 Lut 2009 Posty: 655
Wysłany: Nie 31 Maj, 2009 22:47
MAdziara wszystko w swoim czasie
Ostatnio bioderka także mi się zaokrągliły delikatnie i jest dobrze. :]
_________________ and so the lion fell in love with the lamb.. what a stupid lamb... what a sick, masochistic lion...
Twilight ;*
Riaga -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 01 Sie, 2009 17:10
Nasty, odchodząc troszkę od tematu, czy mogłabyś mi podać adres tego kalkulatora? Wygooglałabym sobie, ale google mi nie działają, nie wiem czemu ;// Mam mieć formatkę dysku teraz, ale to za tydzień-2...
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 18 Lip 2009 Posty: 203
Wysłany: Sob 01 Sie, 2009 22:56
Takie kalkulatory są dziwne. Wyliczyły mi jakieś 65A, który jest na mnie absolutnie za mały Noszę co najmniej 75 B.
A co do rośnięcia biustu: mam 18 lat, ostatnio sporo schudłam i myślałam, że w kwestii cycków już będzie tylko gorzej (czy raczej mniej ;P), a tu niespodzianka, trochę, ale widocznie się powiększyły (a w ciąży, ani przed okresem nie jestem ;P).
zadałam już pytanie na początku ale tez chce dodać że jestem strasznie chuda:( mam 160cm i 35kg...miło słyszeć że ktoś też jest w podobnej sytuacji bo moje dziewczyny w klasie ważą po 50-58kg i dziwnie się czuje między nimi..;( wracając do dojrzewania - biodra nic mi sie nie zaokrągliły,nie mam biustu poprostu zaczynam sie zastanawiać czy nie jestem chłopakiem hehehe.....zazdroszczę dziewczyną które są szczupłe ale sylwetke kobiecą no i biust ( nie zaduży ale taki żeby był widoczny a nie taki jaki ja mam wymiary 64cm pod i 71cm w biuście;()
miło słyszeć że nie jestem samota ....choc u mnie w tym temacie ostatnio troszkę lepiej a na biodra rzadko narzekałam.....zaczynam byc zadowolona ze swojej sylwetki ...no może gdybym była troszkę wyższa i mniej płaska
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Czw 06 Sie, 2009 10:13
Na stronie Triumpha. Jak pójdziesz do porządnego sklepu z bielizną <podkreślam porządnego, a takich jest w Polsce kilka i nie chodzi o jakieś sklepy galeriowe, gdzie jest droga bielizna za metkę> to Ci wszystko ładnie wymierzą, podadzą, dobiorą, obejrzą, sprawdzą, czy pod żadnym względem nie masz go źle dobranego itd..