Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Sob 28 Kwi, 2007 11:29
Monik co do chipsow i czekolady to popieram...specjalnie jezdze rowerem na drugi koniec miasta po chipsy bo po co mam przeplacac
Tak, tylko ze jakos cienszych nie widzialam a tych jest duzo..wiec jak sie skoncza to namowie mame na ciensze...tylko skoro teraz uwazam ze mam "papersa" to co bedzie jak zaloze podpaske?!
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Nie martw się. Ja w tych grubszych wkładkach czuję się gorzej niż w podpasce. Oczywiście cienkiej podpasce. Te ciensze wkładki biedronkowe też nie są żadną rewelacją, ale jeszcze ujdą. Najlepszze to Diskreet. A jeśli już będziesz szczególnie wrażliwa: Zawsze pozostaną Ci tampony.
Jak na razie uzywałam Naturelli Ultra i Bela Perfecta green - ale nie miały całkiem kleju wszędzie i z przodu mnie drapały, wolę Naturellę, i wkładki też z Naturelli.
EDIT:
W biedronce wszystko jest pootwierane, ale słodycze nie zaprzeczam, mogą być ;]
A z wkładek najlepsze są z Naturelli, też ich nie czuc a chłoną lepiej niż discreet, ale naturella droższa.
NIe lubię grubych podpasek i używam ultra. Te grube są faktycznie jak.... papmers. <rzyg>
Ja używam always senitive [takie w jasnorózowym opakowaniu] , belli [żółtej], always fresh[dokładnej nazwy nie pamiętam ale są do nich takie malutkie chusteczki do higieny intymniej].Z wkładek to liberesse [takie malutkie w plastikowym opakowaniu] oraz carrffre i bella.