A ja nawet nie wiedziałam, bo byłam na zakupach, a potem patrzę w domu - czerwona plama xD Dobrze, że miałam wkładkę ^^ A mamie powiedziałam od razu, nie wstydziłam się
ja miałam niestety tak samo !!!
Riaga -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 08 Lip, 2009 13:09
A ja tak po.. dłuższych... rozmyślaniach stwierdziłam, że wogóle nie chcę dostać okresu, i chcę nie móc mieć dzieci. Tak, dla niektórych to jest dość, zapewne... hm, wymyślanie nastolatki, i że "Z wiekiem ci się zmieni" oraz "A potem będzie latać 10 brzdąców po ogródku" ale ja jakoś nie jestem przekonana. Po prostu- nie lubię dzieci poniżej 10 lat. Wiem, sama jestem dzieckiem, ale takie małe to to mnie wkur...denerwuje. Mwhum.
A poza tym, nie mam żadnych oznak, bo nic mi już nie rośnie (delikatna aluzja dotycząca zerówek i 70 AA), ja sama nie rosnę (tylko wszerz) a poza tym majtki ciągle czyste. Że tak rzeknę- ani widu, ani słychu.
A ja nawet nie wiedziałam, bo byłam na zakupach, a potem patrzę w domu - czerwona plama xD Dobrze, że miałam wkładkę ^^ A mamie powiedziałam od razu, nie wstydziłam się
ja miałam niestety tak samo !!!
ja miałam to samo, tylko że wkładka była za mała i mi majtki zaplamiło xD
_________________ "Leave me dreaming on the bed
See you right back here tomorrow for the next round
Keep this scene inside your head
As the bruises turn to yellow
The swelling goes down..."
Ja się tego strasznie boję, mam 13 lat i podobnie jak Riaga żadnych oznak, tyle że jestem strasznie chuda i nie rosnę w żadną stronę. W sumie chciałabym miec już piersi, ale okresu nie xD
_________________ "Dokąd tak biegniesz? Przecież wiesz że przed sobą nie uciekniesz."
a tyle do pisania
rano patsze, plamka wiedzialam o co biega wzielam podpaskie kturom znalazlam w torepce kturom dostalam do siorki zalozylam i poszlam pomagac do ogrodu. mamie powiedzialam jak skonczylismy prace