pepe97 Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Cze 2009 Posty: 18
Wysłany: Nie 21 Cze, 2009 14:04 co robić?
cześć, za 2 miesiące skończę 12 lat. Gdy miałem 5 lat i chodziłem do przedszkola to całowałem wszystkie dziewczyny (nie wiem czemu) . Jak poszedłem do I klasy szkoły podstawowej to przestałem. czasami jednak ktoś na ulicy się do mnie dziwnie uśmiecha, albo w szkole ktoś powie coś brzydkiego na mój temat. nauczycielki z przedszkola mają mnie za durnia, podobnie większość ciotek i wujków. one myślą że niby mi ze wszystkiego oceny naciągają, a ja ze sprawdzianów przynoszę same piątki i szóstki (rzadko niższe oceny),a na koniec roku ( klasa V) miałem średnią 5,33, w poprzednim roku 5,36. jak wytłumaczyć ciotkom że się zmieniłem itd?. czy w ogóle mam cokolwiek tłumaczyć?. dzięki za pomoc:)
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Nie 21 Cze, 2009 18:20
Szczerze to nie rozumiem problemu.To oczywiste ze od przedszkola sie zmieniles To ze ktos sie dziwnie usmiecha to moze dlatego ze masz cos na nosie albo cokolwiek innego...