madziara12645 Pomogła: 1 raz Dołączyła: 22 Maj 2009 Posty: 9
Wysłany: Pią 31 Lip, 2009 14:58 problem..:(
Mam problem....gole nogi tylko maszynką ale później strasznie mam te nogi słuche. Balsamy nie pomagają...słyszałam o piance do golenia która ułatwia golenie maszynką jednorazową. Używacie takiej pianki? jeżeli tak to podajcie jaką...Bardzooo proszę..
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 18 Lip 2009 Posty: 203
Wysłany: Pią 31 Lip, 2009 18:33
Golisz na mokro i masz suche? Dziwne. Balsamy nie pomagają? Jeszcze dziwniejsze.
Polecam depilator.
Riaga -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 01 Sie, 2009 17:02
A może golisz na sucho, bez wody, raz-dwa maszynką, żeby mama/tata nie zauważył/a?
Jak tak, to widzę gdzie problem.
A to, że balsamy nie pomagają? Kup normalnie krem nawilżający, chociażby do rąk, i smaruj wieczorem po kąpieli (i wysuszeniu nóg). Niemożliwe, że nie pomaga.
Albo użyj kremu do depilacji z ekstraktem z czegośtam nawilżającego. A jak już maszynkę, to kup sobie np. Venus Breeze, z wbudowanymi paskami żelu.
skad mam wiedziec czemu? dziwna masz matke po prostu. moja kupila mi 1wszy depilator.
Riaga -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 03 Sie, 2009 19:43
Więc gratuluję Ci doskonałych kontaktów rodzicielskich. Mimo wszystko, nie wszyscy rodzice są za tym, aby ich córka się depilowała we wczesnym wieku, aczkolwiek nie wiemy, ile lat posiada założycielka tematu. Jaka szkoda.
Więc gratuluję Ci doskonałych kontaktów rodzicielskich. Mimo wszystko, nie wszyscy rodzice są za tym, aby ich córka się depilowała we wczesnym wieku, aczkolwiek nie wiemy, ile lat posiada założycielka tematu. Jaka szkoda.
Pisz jak czlowiek. Za bardzo sie starasz. Aczkolwiek doceniam.
ja mam BEZNADZIEJNE kontakty z rodzicami, po prostu mam normalnych rodzicow. moja matka tez jest kobieta i tez byla w waszym wieku i dlatego nigdy nie robila problemu z makijazu czy depilacji. chyba ze twoja urodzila sie i miala 25 lat.
Riaga -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 10 Sie, 2009 23:31
W każdym razie, podczas rozmów o tym, czy mogę się depilować/malować (chociażby użyć pudry antybakteryjnego, aby się nie świecić) słyszę jedno: "Jesteś za mała".
Wysłany: Wto 11 Sie, 2009 08:48
To po co pytać?
Riaga -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 11 Sie, 2009 09:39
Ponieważ, aby się przypudrować bądź też wydepilować potrzebuję własnych rzeczy, nieprawdaż? A gdyby mama je znalazła, to by było dopiero, nieprawdaż? A jeszcze gorzej, gdyby jakimś cudem zobaczyła, że się wydepilowałam/przypudrowałam, to byłoby jeszcze gorzej.
Za kłamstwo oberwałoby mi się podwójnie, za sam czyn i za to, że w ukryciu.
W każdym razie, podczas rozmów o tym, czy mogę się depilować/malować (chociażby użyć pudry antybakteryjnego, aby się nie świecić) słyszę jedno: "Jesteś za mała".