Hej! Piszę, bo znów mam taki malutki problemik. A mianowicie chodzi o to, że kiedy chcę zapisać jakiś obrazek z Internetu na dysk, zawsze jest w formacie .bmp, chociaż w pasku adresu obrazka jest inny format. Dam obrazek, o co mi chodzi:
1. Adres obrazka-na samym jego końcu widnieje format .jpg
2. Kiedy nadejdzie czas zapisania obrazka, możliwy jest tylko format .bmp...
I tu jest haczyk... Dlaczego obrazy zapisują się tylko w formacie .bmp?? Czy może muszę coś poprzestawiać w opcjach internetowych?? Proszę o jakąkolwiek pomoc, ponieważ w takich sprawach naprawdę jestem ciemna...
Ostatnio zmieniony przez Monnaly dnia Pią 21 Sie, 2009 23:59, w całości zmieniany 1 raz
Zacząłbym od zainstalowania Firefoksa albo Opery :]
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
tak, Słupek ma rację. W Operze jeszcze takiego problemu nie miałam i zawsze wszystko dobrze było ;]
_________________ "Leave me dreaming on the bed
See you right back here tomorrow for the next round
Keep this scene inside your head
As the bruises turn to yellow
The swelling goes down..."
Chippy -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 22 Sie, 2009 11:05
A ja na Firefoxa bym raczej stawiał, na Operze wiele gier typu Quake Wars nie działa ;].
Operę mam od początku użytkowania tego komputera i jeszcze nigdy mnie nie zawiodła ;]
_________________ "Leave me dreaming on the bed
See you right back here tomorrow for the next round
Keep this scene inside your head
As the bruises turn to yellow
The swelling goes down..."