Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sro 26 Sie, 2009 12:48
Shaunri napisał/a:
Akacja - Większość powie "norma, jasne", Ja powiem że to zaczątki pedofilii. 14 lat to co to jest? Dziecko z gimnazjum? 19 lat to chyba już dorosły facet na studiach, prawda? Porównajmy ich sobie, porównajmy potrzeby takiego 19 latka z potrzebami 14 latki i wyjdzie nam że tak naprawdę Ci ludzie nie powinni mieć ze sobą nic wspólnego.
A że "to w końcu o co chodzi", to wszyscy chyba dobrze wiemy... Duża częśc facetów ma dziwny pociąg do młodszych od siebie dziewczyn - i o ile rozumiem że człowieka w wieku 40 lat mogą pociągać 20-25 latki, to już nie rozumiem jak młodego mężczyznę mogą pociągać dzieci. A pociągają, co widać po wielu, wielu przykładach takich związków.
Ja tam tu widzę tylko i wyłącznie pociąg seksualny, jak ktoś stara się zobaczyć coś więcej, to gratuluję : )
A bzdury gadasz.. jak poznałam swojego - teraz narzeczonego miałam 15, on 19.. I jak na razie dla młodszej mnie nie zostawił
Wysłany: Sro 26 Sie, 2009 19:58
nasty - Ja też miałem, mam, lub będę miał te 19 lat - I wierz mi, nigdy w życiu nie spojrzałbym na dziewczynkę (bo i z perspektywy pewnego wieku trzeba takie osoby nazywać dziewczynkami) 15-letnią. Dla mnie to wyraźna oznaka jakiejś - nie chcę obrazić twojego partnera - ułomności. Zainteresowanie dziećmi - w pewnych, tolerowanych przez społeczeństwo granicach.
Akacja - Jak dla mnie tutaj chodzi o zainteresowanie osobą młodszą - moim zdaniem dużo za dużo młodszą, oraz chęć współżycia z nią - jakość nie ma znaczenia.