Wysłany: Pon 26 Paź, 2009 18:43
Kamcia - Ja mówię z medycznego punktu widzenia : )
Właśnie tym polucja się różni od masturbacji że jest to nieświadome wydzielanie spermy przez organizm - niestety jądra mężczyzny pracują bez przerwy, tak więc w jakiś sposób niezużytego nasienia musi się organizm pozbyć. Właśnie do tego służą polucje.
wy to czasami nie myslicie wcale.
30 min to wycieral, a nie mu lecialo -.-
Właśnie po to by uniknąć takich niejednoznaczności, Bóg stworzył przecinki.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
eviltwin1-O jezu. Nie mam siły odpowiadać na pewne zagadnienia. KaMciA - za przeproszeniem, cd. punktu a, pieprzysz głupoty.
Nie fkórwiay mnie . ! ja ci radze . !
a poza tym nie oczekiwałam twojej odpowiedzi tylko Shaunriego . !
bo on ma więcej doświadczenia i więcej mi wytłumaczy niż ty sam . ; //
więc nawet nie udzielaj się nie proszony . ?
Shaunri
Kamcia - Ja mówię z medycznego punktu widzenia : )
Właśnie tym polucja się różni od masturbacji że jest to nieświadome wydzielanie spermy przez organizm - niestety jądra mężczyzny pracują bez przerwy, tak więc w jakiś sposób niezużytego nasienia musi się organizm pozbyć. Właśnie do tego służą polucje.
I nie ma się co stresować, spokojnie : )
Dziękuje za objaśnienie . : ) na przyszłość będę wiedziała .
Nie fkórwiay mnie . ! ja ci radze . !
a poza tym nie oczekiwałam twojej odpowiedzi tylko Shaunriego . !
bo on ma więcej doświadczenia i więcej mi wytłumaczy niż ty sam . ; //
więc nawet nie udzielaj się nie proszony . ?
"fkórwiay"?
A co, zabronisz mi? Możesz sobie jakiejś tam odpowiedzi mojej nie oczekiwać, ale ja i tak się wypowiem. A wiesz, sama nie powinnaś się wypowiadać "pani mądra", nie znając tematu.
źle zrozumiałeś . ?
to do reangologa . ;/
takich jak ty ludzi , się pier**** . !
tyle ci powiem , Jakubo już załatwiłam chcesz być następnym . ?
z idiotami nie gadam . ;D
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer