Po co "w środku dnia"? Przecież to nie miejsce. Ja dostałam w domu, ale nie w środku dnia tylko wieczorem jak miałam 12 lat, więc moja odpowiedź którą zaznaczyłam w ankiecie nie jest za bardzo prawdziwa
Ja dostałam miesiączki coś około wieczora czyli własnie po szkole w pierwszy dzień nikomu nic nie powiedziałam, aw drugi po szkole powiedziaałam starszej siostrze, a ona powiedziala mamieA! Mama wszyskto wytlumaczyla I było good!
Ale zawsze kiedy mam miesiączke się wkurzam bo niedość że boli brzuch to cąły czas czuje sie nie pewnie !I wlasnie teraz mam i to juz 6 dzien...
I nadal nie przechodzi ufff.... czemu tak to jest
No nic jakos przeżyje...
A mam otuż 13 lat!
_________________ Próbowałam wielu rzeczy i za każdym razem
pamiętałam żeby żaden kamień nie stał się głazem,
żeby droga była prosta, a sumienie czyste...
Megi111 Gość
Wysłany: Nie 12 Paź, 2003 23:17
Chyba tylko ja miałam takiego wielkieeego pecha, że dostałam w szkole. Zauważyłam jak się przebierałam po w-f. Jeszcze był to 13 dzień w nowej skółce i nie miałąm podpaski, a głupio było mi poprosić którąś z nowych koleżanek więc musiałam się posłużyć chusteczką jeszcze do tego było to w piątek 13 i 4 dni po moich 13 urodzinach... pech ogromny a później jeszcze nauczycielka (nowa wychowawczyni) kazała nam siedzieć po turecku i mi tak głupio było...