| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Przepraszam
Autor Wiadomość
Weronika
Gość
PostWysłany: Pon 06 Paź, 2003 07:02   Przepraszam

Przepraszam że czasami mnie tak długo niema ale :
Jestem główną dowodzącą kierowniczką naszej klasowej gazetki.
Pisze artykuły, sprawdzam czy nigdzie nie ma błędów. To nie jest takie łatwe ale od czego ma sie przyjaciół. Na was polegam żebyście mi pomagali w różnych sprawach.
Przejdź na dół
Narvana Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 06 Paź, 2003 08:15   ........ Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

eee Wero wiesz cio? nie żebym miala ci za złe ze zadko z nami jestes o ja sama na forum caly dzien nie siedze..ale twoje obowiązki w porównaniu do moich too...uff 5 minut Razz
Jestem przewodniczącą samorządu szkolenego Gimnzjum
Jeestem redaktorką naczelną gazetki szkolnej (za niedługo nowa)
Włąśnie przygotwuję razem z Cytryna TYDZIEŃ LAT 60 i 70
no coz..mamy co robić nie? no a jeszcze sprawdzinay a to jeszcze pierwiastkow sie nauczyc..itd... Wink

20 luty 1967- 5 kwiecień 1994
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2192645
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 06 Paź, 2003 14:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Przepraszam że czasami mnie tak długo niema

Wero nic nieszkodzi nie masz za co przepraszac Wink , tylko jak cie niema to tesknimy troszki za toba Very Happy

No i gratuluje wam dziewczyny posady w szkole heh Narvanej przewdniczacej a Weronice redaktora gazetki szkolnej, a ja jestem w szkolnej sekcji internetowej Razz Smile

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Pon 06 Paź, 2003 16:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
ja też na brak zajęć nie narzekam i wiesz Wero uważam to samo
co Narwana tzn że to co robisz dla mnie byłobu 5 minut
ale ok Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 14 Paź, 2003 17:42   wera Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wg. mnie pierwsze 3 klasy podstawówki to jak przedszkole...zabawa...ja w pierwszych 3 klasach lubiłam chodzić do szkoły potem od 4-6 zaczynało być trudno a teraz chodze do gimnazjum i ledwo żyje Sad

Numer Gadu-Gadu
730730
NaStKa Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 14 Paź, 2003 20:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Widze że Narvana jest bardzo komunikatywna biggrin chodzi mi oto że angażuje sie w sprawy publiczne szkoły...ja bym nie miała tyle odwagi, wystartować do samorządu szkolnego...
Za to mam tam dużo przyjaciół...iiii....tydzień lat 60/70 cio to takiego? biggrin może bym zaczerpnęła jakiegoś pomysła dla mojego gima biggrin o ile to cos zwiazanego ze szkołą, hehe Wink
Powrót do góry
Narvana Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 15 Paź, 2003 07:57   .. Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiec TYDZIEŃ LAT 60 i 70 to nic innego jak Quiz na temat muzyki która była właśnie w tych latach nio i dyskoteka z taką muzyka! biggrin i tak wogule ozdobimy chyba szkole w pacyfki i wogule gazetki na temat hipisów zrobimy! heheh

20 luty 1967- 5 kwiecień 1994
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2192645
NaStKa Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 15 Paź, 2003 13:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ahaaa...to my cos podobnego mielismy tylko że nazwywało sie to dniem JĘZYKÓW. a niedługo bedziemy mieli dzień EUROPY i bardzo fajnie bedzie, bo moja klasa bierze udział i to bedzie coś takiego, że każda klasa wybiera sobie państwo europejskie, np. Francja (ona jest w unii?) no i trzeba przygotować wszystko zwiazane z francją, słynne budowle (i ich makiety biggrin), francuskie potrawy (prawdziwe biggrin), nio i przebrać sie w typowe francuski stroje biggrin jest to bardzo fajna zabawa a przy okazjii czegoś uczy biggrin
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 25 Paź, 2003 15:49   Re: wera Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gościówa napisał/a:
Wg. mnie pierwsze 3 klasy podstawówki to jak przedszkole...zabawa...ja w pierwszych 3 klasach lubiłam chodzić do szkoły potem od 4-6 zaczynało być trudno a teraz chodze do gimnazjum i ledwo żyje Sad

Zgadzam się,zgadzam...I Wero...wiesz co? Zazdroszczę Ci tak mało zajęć Twisted Evil Szósta klasa uchhhh.... Laughing Chyba najgorsza w podstwawówce...A życ mi sie w 4 klasie odechciało Wink
Gratuluję Wam. Ja też jestem w samorządzie szkolnym. W klasowym byłam rok temu...Ale juz na ewentualne kółka się nie zapisuje Razz Tylko jak juz to na harcerstwo chodzę Razz

Odpowiedz do tematu