To Ty jakiś dziwny jesteś.
Testosteron sobie z organizmu wyssałeś?
Nie nie Deg w żadnym wypadku. Ja poprostu sie nauczyłem to kontrolować i umiem też kontrolowac sen. Niewiem jak to mam bo nieznam żadnej osoby która to potrafi.
_________________ Kiedy zapada noc dla innych... dla mnie zaczyna sie dzien...
hahahah, no dziewczyno, pomysl sobie, chlopak niedosc ze cie kocha to jeszcze go podniecasz na maxa, nawet zwykle calowanie, nie przejmuj sie ja tez tak mam, i moja kobieta to luubi , a pozatym wiesz jaki to jest znak??? ze chlopak nie ma problemow z wzwodem, no i ze nie bedziesz miala z nim raczej problemow w stylu "kotku a dlaczego on tam lezy?", a jesli tak jak piszesz, ze kocasz sie w maxie, no to ja podziwiam twojego chlopaka, ze on to jeszcze toleruje. aaaa zapomnial bym, mowicie ze majtki juz ubierac, no ale w majtkach to jeszcze bardziej niewygodnie jak ci stanie!! przeciez wtedy to brrrr... nie chce nawet mowic ;], a dziewczyny same powiedzcie co wam sie bardziej podoba, facet w majtkach czy facet w boxerkach?????.
heh powiem wam jedna historyjke na imprezie, byla godzina 3-4 w nocy i tanczylem z jedna panienka juz z 2 godziny, oczywiscie to byly same wolne, no i w pewnej chwili nie wytrzymalem no i mi stanal, myslalem ze panienka sie speszy albo cos, a tu totalny zonk, ona zaczela jeszcze bardziej blizej tanczyc, i sie dodatkowo ocierac!! dobrze ze bylo cieeemno ~~~.
Widzicie, niekiedy to pomaga. Ja tam bym o swojej zle pomyslal, jakby tak myslala o mnie jak mi stanie, przeciez kiedys jak bedziesz z nia wspolzyl to tez ci bedzie musial stanac!!!, to co ona tez bedzie zaklopotana???
Nie no wiadomo ze lepszy chłopak w bokserkach Niestety albo stety dzis albo jutro zrywam z tym chlopakiem dla Maxa O tym 1 dowiedziałam się wielu niezbyt zachęcajacych rzeczy a między mną i Maxem jest coraz lepiej. Jeszcze tylko on zerwie z dziewczyną i bedziemy razem Boję się tylko jednego...otóz tego że Max będzie chciał sexu i tego że kolejny raz ranie chlopaka w sposób ten ze rzucam go dla innego
_________________ "Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym!!!"
<ja-cytryna.blog.pl.> =D
Jeżeli chodzi o jego stosunek do dziewczynym to wiem że jest gorszy od Tomka. Ale jeżeli nie spróbuje to później nie będę miałą juz okazji.
Nie chce nikogo ranić, ale przez caly czas patrzyłam tylko to zeby nikogo nie zranić, na uczucia innych a nie swoje.
_________________ "Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym!!!"
<ja-cytryna.blog.pl.> =D
Gość
Wysłany: Sro 10 Wrz, 2003 14:44
cytryna no i pokazujesz tutaj ze poprostu dla ciebie chlopacy to zwykle zabawki..... chodzisz z chlopakiem a potem chcesz chodzic z maxem, to ze sie dowiedzialas paru rzeczy o tomku to przeciez nic zlego, moze on sie zmienil DLA CIEBIE??????