| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Staje mu :(
Autor Wiadomość
Mysunia

PostWysłany: Sob 30 Sie, 2003 11:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to oznaka ze cie bardzo lubi

Xesquio Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 30 Sie, 2003 13:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

deg napisał/a:
To Ty jakiś dziwny jesteś.
Testosteron sobie z organizmu wyssałeś? Smile

Nie nie Deg w żadnym wypadku. Ja poprostu sie nauczyłem to kontrolować i umiem też kontrolowac sen. Niewiem jak to mam bo nieznam żadnej osoby która to potrafi.

Numer ICQ
magda_ns
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 30 Sie, 2003 13:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

O mysiunia twoje pierwsze posty Very Happy
a tak nawiązując do sprawy po co mam pisać po raz setny to co inni powiedzieli oni mają racje i się nie przejmuj Very Happy

JOHN NIESMIALY

PostWysłany: Sob 06 Wrz, 2003 10:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hahahah, no dziewczyno, pomysl sobie, chlopak niedosc ze cie kocha to jeszcze go podniecasz na maxa, nawet zwykle calowanie, nie przejmuj sie ja tez tak mam, i moja kobieta to luubi Smile, a pozatym wiesz jaki to jest znak??? ze chlopak nie ma problemow z wzwodem, no i ze nie bedziesz miala z nim raczej problemow w stylu "kotku a dlaczego on tam lezy?", a jesli tak jak piszesz, ze kocasz sie w maxie, no to ja podziwiam twojego chlopaka, ze on to jeszcze toleruje. aaaa zapomnial bym, mowicie ze majtki juz ubierac, no ale w majtkach to jeszcze bardziej niewygodnie jak ci stanie!! przeciez wtedy to brrrr... nie chce nawet mowic ;], a dziewczyny same powiedzcie co wam sie bardziej podoba, facet w majtkach czy facet w boxerkach?????.
heh powiem wam jedna historyjke na imprezie, byla godzina 3-4 w nocy i tanczylem z jedna panienka juz z 2 godziny, oczywiscie to byly same wolne, no i w pewnej chwili nie wytrzymalem no i mi stanal, myslalem ze panienka sie speszy albo cos, a tu totalny zonk, ona zaczela jeszcze bardziej blizej tanczyc, i sie dodatkowo ocierac!! dobrze ze bylo cieeemno Smile~~~.
Widzicie, niekiedy to pomaga. Ja tam bym o swojej zle pomyslal, jakby tak myslala o mnie jak mi stanie, przeciez kiedys jak bedziesz z nia wspolzyl to tez ci bedzie musial stanac!!!, to co ona tez bedzie zaklopotana???
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Cytryna
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 07 Wrz, 2003 12:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie no wiadomo ze lepszy chłopak w bokserkach biggrin Niestety albo stety dzis albo jutro zrywam z tym chlopakiem dla Maxa Wink O tym 1 dowiedziałam się wielu niezbyt zachęcajacych rzeczy a między mną i Maxem jest coraz lepiej. Jeszcze tylko on zerwie z dziewczyną i bedziemy razem Smile Boję się tylko jednego...otóz tego że Max będzie chciał sexu i tego że kolejny raz ranie chlopaka w sposób ten ze rzucam go dla innego Sad

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Anya Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 07 Wrz, 2003 14:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

oj nieładnie tak łamać serduszka Sad a co jeśli ten max okaże sie gorszy do twojego aktualnego chlopaczka?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Cytryna
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 07 Wrz, 2003 15:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chodzi o jego stosunek do dziewczynym to wiem że jest gorszy od Tomka. Ale jeżeli nie spróbuje to później nie będę miałą juz okazji.
Nie chce nikogo ranić, ale przez caly czas patrzyłam tylko to zeby nikogo nie zranić, na uczucia innych a nie swoje.

Gość
PostWysłany: Sro 10 Wrz, 2003 14:44   

cytryna no i pokazujesz tutaj ze poprostu dla ciebie chlopacy to zwykle zabawki..... chodzisz z chlopakiem a potem chcesz chodzic z maxem, to ze sie dowiedzialas paru rzeczy o tomku to przeciez nic zlego, moze on sie zmienil DLA CIEBIE??????
Powrót do góry
banan
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 12 Paź, 2003 18:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

twoje koleżanki mogły okazać się nie najlepszymi doradczyniami. może sama kupisz mu fajne majtki na jakąś okazję

Jusinka

PostWysłany: Sro 15 Paź, 2003 19:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ta.

Ostatnio zmieniony przez Jusinka dnia Sro 09 Sie, 2006 12:18, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 15 Paź, 2003 19:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sorry Cytryna ale...ile Ty masz właściwie lat? Jeżeli Max będzie chciał sexu to zerwij z nim natychmiast!!

Cytryna
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 15 Paź, 2003 21:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No ja mam 14 lat....

mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 16 Paź, 2003 16:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no to CHYBA za młoda co nie... Rolling Eyes Pilnuj go,zeby czasami sie ie dobierał do ciebie...

Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu